Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κιν: «Δεν είναι μόνο ο Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός είναι ισχυρή ομάδα»

Κιν: «Δεν είναι μόνο ο Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός είναι ισχυρή ομάδα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/3/2024 20:32
Ο Ρόμπι Κιν μίλησε για το πρώτο παιχνίδι της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην έδρα του Ολυμπιακού (7/3, 19.45) και ξεκαθάρισε ότι δεν εστιάζει μόνο στον Ελ Κααμπί αλλά σε όλους τους παίκτες των «ερυθρόλευκων».

Ο Ιρλανδός προπονητής των Ισραηλινών «έσταξε μέλι» για τους Πειραιώτες και παράλληλα αποκάλυψε πως ανυπομονεί να αντιμετωπίσει τον κόουτς Μεντιλίμπαρ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Έχουμε καλό σερί, αλλά ο Ολυμπιακός είναι διαφορετική ομάδα, έχει εξαιρετική ατμόσφαιρα το γήπεδο, ποιοτικούς παίκτες, αλλά εμείς θα πάμε για το αποτέλεσμα.

Έχουν καλό επιθετικό, αριστερή πλευρά, συνεπώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ ισχυρή ομάδα που είναι και σε κατάσταση να παίρνει νίκες στα τελευταία παιχνίδια της.

Ανυπομονώ να συναντήσω τον κύριο Μεντιλίμπαρ, είναι ένας πολύπειρος προπονητής με μεγάλες επιτυχίες.

Είδα τον αγώνα με τον Βόλο, είχε εξαιρετική ατμόσφαιρα, είδα τον Ποντένσε που τον ξέρω άλλωστε πολύ καλά. Βέβαια αυτό το παιχνίδι επηρεάστηκε από την αποβολή που έγινε νωρίς, τώρα θα είναι διαφορετικά.

Εκπροσωπώ με τιμή την ομάδα μου, σκέφτομαι ξεχωριστά τον κάθε αντίπαλο, κάθε παιχνίδι έχει τη σημασία του είτε είναι για το πρωτάθλημα είτε για την Ευρώπη.

Ο Ελ Κααμπί είναι πολύ καλός επιθετικός και σκόρερ, δεν ανησυχούμε μόνο για αυτόν, θα έχουμε την προσοχή μας σε όλη την ομάδα του Ολυμπιακού.

Δεν είναι μόνο ο Ελ Κααμπί, υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορεί να επηρεάσουν το παιχνίδι και πρέπει να έχουμε σε όλους στραμμένη την προσοχή μας"».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.