Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντζιος: «Θυσιαστήκαμε όλη τη σεζόν γι' αυτόν τον στόχο, ελπίζουμε να το σηκώσουμε» (video)

Μάντζιος: «Θυσιαστήκαμε όλη τη σεζόν γι' αυτόν τον στόχο, ελπίζουμε να το σηκώσουμε» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
6/3/2024 21:20
Ο Άκης Μάντζιος οδήγησε τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, αποκλείοντας τον Παναιτωλικό στα ημιτελικά, με νίκη 1-0 στο Αγρίνιο και ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μάλιστα ο 54χρονος θα λάβει μέρος σε τελικό της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα κι ελπίζει ότι θα οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του τροπαίου για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του στην κάμερα της Cosmote TV:

Για την πρόκριση: «Σήμερα έγινε το πρώτο βήμα για να πάρουμε το κύπελλο. Επικεντρωθήκαμε από την αρχή της χρονιάς στον στόχο αυτό. Ξέρουμε τι σημασία έχει για όλους μας. Καταφέραμε να αποκλείσουμε την ΑΕΚ και έπειτα άνοιξε ο δρόμος για τον τελικό. Δώσαμε σήμερα μεγάλη χαρά στον κόσμο μας. Θυσιαστήκαμε όλη τη χρονιά γι' αυτόν τον στόχο. Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια. Η ομάδα, το σταφ, η διοίκηση και ο πρόεδρος».

Για το αν πιστεύει στις συμπτώσεις, γιατί ως παίκτης είχε κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Μακάρι. Το εύχομαι το θέλουμε όλοι, άπαντες. Έχουμε χρόνο ακόμα, το σημαντικό είναι να το χαρούμε σήμερα και να αρχίσουμε από αύριο τη δουλειά γιατί έχουμε αγώνα πλέι οφ την Κυριακή, το κύπελλο μπορεί να περιμένει. Έχουμε καιρό μπροστά μας για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό».

Για το που αφιερώνει αυτή την πρόκριση: «Σε όλη την οικογένεια του Άρη, στις δικές οικογένειές. Σε όλους όσους αποτελούν τον οργανισμό Άρη. Είναι επιθυμία πολλών ετών για όλους μας και ευελπιστούμε να το σηκώσουμε».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.