Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αρνητικός ο Άρης για ΟΑΚΑ και προτείνει Πανθεσσαλικό με παρουσία κόσμου

Αρνητικός ο Άρης για ΟΑΚΑ και προτείνει Πανθεσσαλικό με παρουσία κόσμου

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/3/2024 16:16
Το σίριαλ της διεξαγωγής του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας Betsson έχει ξεκινήσει με την πλευρά του Άρη να μην θέλει σε καμία περίπτωση να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και να προτείνει το Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά με παρουσία κόσμου.

Την Τετάρτη (6/3) οι «κίτρινοι» εξασφάλισαν την παρουσία τους στον τελικό της διοργάνωσης, καθώς μετά τη «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Παναιτωλικό, πήραν το εισιτήριο για τον αγώνα τίτλου όπου θα συναντήσουν τον Παναθηναϊκό.

Οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν να γίνει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ κι έχουν ξεκαθαρίσει ότι προτιμούν άλλες λύσεις όπως για παράδειγμα το Παναθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με παρουσία οπαδών στις εξέδρες.

Βέβαια αυτό το ενδεχόμενο δεν φαντάζει πιθανό, διότι ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, Αχιλλέας Μπέος, έχει ξεκαθαρίσει ότι παραχωρεί το γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, δίχως όμως παρουσία οπαδών. Μάλιστα οι «κίτρινοι» θέλουν η κυβέρνηση να πείσει τον Μπέο να αλλάξει άποψη και να επιτρέψει την παρουσία κόσμου.

Την ίδια ώρα η πλευρά του Άρη υποστηρίζει ότι δέχεται πιέσεις προκειμένου να δώσει τη συγκατάθεσή της για να διεξαχθεί ο αγώνας στο ΟΑΚΑ.

Κάπως έτσι λοιπόν τα πάντα βρίσκονται προς το παρόν στον «αέρα» και ουδείς είναι σίγουρος για το τι θα συμβεί τελικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.