Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοτάρσκι: «Πιστεύω στην ανατροπή με τη Ντιναμό»

Κοτάρσκι: «Πιστεύω στην ανατροπή με τη Ντιναμό»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/3/2024 11:09
Δεν εντυπωσιάστηκε από την απόδοση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ παρά την ήττα στην Κροατία, ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι, ο οποίος προβαίνοντας σε δηλώσεις ενώπιον κροατικών μέσω ενημέρωσης, έδειξε αισιόδοξος για την πρόκριση στην Τούμπα την άλλη Πέμπτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κοτάρσκι:

Για το ματς στην Κροατία: «Θα έλεγα ότι κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Η Ντιναμό στάθηκε καλά στο γήπεδο, αλλά δεν έπαιξε κάτι το ιδιαίτερο. Δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε χειρότερα από αυτό. Την επόμενη εβδομάδα παίζουμε εντός έδρας, οπότε πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα για να πάρουμε την πρόκριση».

Για τη Ντιναμό: «Περίμεναν το λάθος μας, μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο και ανέβηκαν ψυχολογικά από το πρώτο γκολ. Πιστεύω πάντως σε μια ανατροπή στη ρεβάνς και το ελπίζω γιατί ξέρω τι είμαστε ικανοί να κάνουμε».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ: «Είπα πριν το ματς ότι δεν βλέπω άμεσο φαβορί. Είμαι απογοητευμένος μετά το αποτέλεσμα αυτό, περιμέναμε πολύ καλύτερο αποτέλεσμα και θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά η μπάλα είναι στρογγυλή, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όλα είναι στο χέρι μας για την πρόκριση στην ρεβάνς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.