Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φήμες για Μουρίνιο και Νιούκαστλ

Φήμες για Μουρίνιο και Νιούκαστλ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/3/2024 12:37
Σενάρια επιστροφής του Ζοσέ Μουρίνιο στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν ανακύψει τις τελευταίες ώρες με αφορμή την παρουσία του «Special One» στο Grand Prix της Formula 1 που διεξήχθη στη Σαουδική Αραβία και αυτό διότι ο Πορτογάλος συναντήθηκε και συνομίλησε εκεί με τον πρόεδρο της Νιούκαστλ, Γιασίρ Αλ-Ρουμαγιάν.

Έτσι οι φήμες στα ξένα μέσα ενημέρωσης για τον Μουρίνιο και τη Νιούκαστλ άρχισαν να «φουντώνουν», με τον 61χρονο προπονητή να μην έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ύστερα από την απόλυσή του από τον πάγκο της Ρόμα.

Ο ίδιος πάντως έχει δηλώσει πως θέλει να επιστρέψει στους πάγκους, καθώς σε πρόσφατες δηλώσεις του, είχε αναφέρει τα εξής: «Δεν είμαι σε κατάσταση ξεκούρασης, θέλω να δουλέψω. Απλά δεν θέλω να πάρω τη λάθος απόφαση. Πρέπει να περιμένω τη σωστή και αυτή που θα μου δώσει κίνητρο. Αν μπορούσα να δουλέψω αύριο, θα δούλευα αύριο. Η Ρόμα ήταν σπουδαία που έφτασε σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς σε δύο χρόνια και αυτό είναι δύσκολο. Αλλά τώρα πρέπει να περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.