Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Η Μπράιτον προχωρά σε έφεση στην UEFA για το πρώτο ματς με τη Ρόμα στο «Ολίμπικο»

Γιουρόπα Λιγκ: Η Μπράιτον προχωρά σε έφεση στην UEFA για το πρώτο ματς με τη Ρόμα στο «Ολίμπικο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/3/2024 14:28
Έτοιμη να ασκήσει έφεση είναι η Μπράιτον, τρία 24ωρα πριν τη σέντρα της ρεβάνς με τη Ρόμα στην Αγγλία για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο πρώτος αγώνας ολοκληρώθηκε με ένα εμφατικό 4-0 της ιταλικής ομάδας, που της δίνει τεράστιο πλεονέκτημα ενόψει της ρεβάνς, αλλά η Μπράιτον εκτός από την προετοιμασία για τον δεύτερο εντός έδρας αγώνα, είναι έτοιμη να ασκήσει έφεση για την αναμέτρηση του «Ολίμπικο».

Ο λόγος έχει να κάνει με το γκολ του Μαντσίνι, που οδήγησε στο 3-0 στο δεύτερο ημίχρονο, αφού σύμφωνα με το «Athletic», οι «γλάροι» έχουν ζητήσει από την UEFA να εξετάσει τα πλάνα του εικόνες VAR για να επαληθεύσει αν ο αμυντικός της Ρόμα βρισκόταν σε αντικανονική θέση τη στιγμή της σέντρας του Στεφάν Ελ Σαράουι από τα αριστερά.



Το πειθαρχικό όργανο της UEFA θα αξιολογήσει τόσο το αίτημα του συλλόγου για την ορθότητα του γκολ του Ιταλού αμυντικού όσο και για μια ομοφοβική χειρονομία οπαδού της Ρόμα προς τους Άγγλους οπαδούς που βρίσκονταν στη Ρώμη, με την Μπράιτον να ισχυρίζεται ότι έχει φωτογραφικά στοιχεία για να το υποστηρίξει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.