Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Σαμάτα ενόψει της ρεβάνς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Σαμάτα ενόψει της ρεβάνς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/3/2024 21:52
Mία επιστροφή μέτρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη σημερινή (11/3) προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα (14/3) για τη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Άλι Σαμάτα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, δίνοντας μια επιπλέον επιλογή στον Λουτσέσκου για την επιθετική γραμμή. Αντίθετα, οι Ζόαν Σάστρε και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκαναν θεραπεία ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε κι αυτός θεραπεία και πρόγραμμα στο γήπεδο.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ένα άσχημο βράδυ, το οποίο άπαντες πρέπει να αφήσουν πίσω.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το… αριστερό την παρουσία του στα φετινά Play Offs της Stoiximan Super League και πλέον όλοι πρέπει να δουλέψουν και να επικεντρωθούν στην ευρωπαϊκή πρόκληση που έχουν μπροστά τους.

O ΠΑΟΚ καλείται να ανασυνταχθεί και να προετοιμαστεί για τον τελικό της Πέμπτης (14.03, 19:45) κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η προετοιμασία για τη σπουδαία μάχη με τους Κροάτες ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (11.03) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο, αρχικά στο τακτικό κομμάτι και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα.

Ο Άλι Σαμάτα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ οι Ζόαν Σάστρε και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκαναν θεραπεία, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε κι αυτός θεραπεία και πρόγραμμα στο γήπεδο.

Την Τρίτη (12.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.