Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Betsson: Οι νέες αποδόσεις για κατάκτηση της Supe League με την ΑΕΚ στο 2,00!

Betsson: Οι νέες αποδόσεις για κατάκτηση της Supe League με την ΑΕΚ στο 2,00!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/3/2024 10:06
Η 1η αγωνιστική των play off ολοκληρώθηκε με την επιβλητική νίκη της ΑΕΚ εκτός έδρας επί της Λαμίας με 4-0, το 1-0 του Άρη μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, αλλά και το μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού με το εμφατικό 3-1 απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!

Οι ανανεωμένες αποδόσεις της Betsson για την κατάκτηση του τίτλου είναι εδώ, με την ΑΕΚ να κρατάει τον τίτλο του φαβορί για κατάκτηση με απόδοση 2,00.Ο Παναθηναϊκός, μετά την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, μείωσε την απόσταση από την πρώτη θέση και προσφέρεται στο 3,50, την ώρα που ο ΠΑΟΚ ακολουθεί στο 4,50 χάνοντας κάποιο έδαφος από την κορυφή.

Όσο για τον Ολυμπιακό; Προσφέρεται για στοιχηματισμό στο 7,50, με την ομάδα του λιμανιού να προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, μετά τα τελευταία 2 ατυχή αποτελέσματα σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Θα καταφέρουν οι Πειραιώτες να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να επιστρέψουν σε τροχιά τίτλου;

Στην πλατφόρμα της Βetsson η διασκέδαση είναι πάντα στο 100% με τις Ενισχυμένες Αποδόσεις στις κορυφαίες διοργανώσεις του στοιχήματος και τα Leaderboard, τις προσφορές* στο Live Casino, τις καθημερινές Πόκερ Αποστολές* και τα εξαιρετικά Virtual Sports.

Betsson, ένα στοίχημα κάνει την διαφορά!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις