Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζάετς: «Θα χαρώ διπλά αν προκριθούμε κόντρα στον ΠΑΟΚ γιατί είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού μου»

Ζάετς: «Θα χαρώ διπλά αν προκριθούμε κόντρα στον ΠΑΟΚ γιατί είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού μου»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/3/2024 10:51
Στη σπουδαία ρεβάνς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ για τη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος πρόεδρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής και προπονητής του Παναθηναϊκού, Βέλιμιρ Ζάετς, ο οποίος έκανε πάντως λόγο για ένα δύσκολο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο ΠΑΟΚ είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού μου, έτσι θα χαρώ διπλά αν προκριθούμε. Είμαι χαρούμενος γιατί θα δω πολλούς φίλους από την Ελλάδα εκεί και θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Περιμένουμε μεγάλη πίεση από τους οπαδούς. Έχουμε φέρει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, αλλά θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και τολμηροί. Τότε θα καταφέρουμε να πάμε πιο μακριά φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά.

Είναι ωραίο να ονειρεύεσαι, αλλά ας είμαστε πιο ήρεμοι και να μην ενθουσιαζόμαστε. Πρώτα πρέπει να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να συγκεντρωθούμε στο κροατικό πρωτάθλημα, όπου έχουμε δύο ισχυρούς αντιπάλους, την Ριέκα και την Χάιντουκ. Τους σέβομαι και θέλω να έχουμε καλές σχέσεις με όλους τους κροατικούς συλλόγους. Θα παλέψω γι' αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι μεγαλύτεροι αθλητικοί αντίπαλοι μας, η Χάιντουκ και η Ριέκα, με συνεχάρησαν για την εκλογή μου»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.