Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έκκληση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους οπαδούς της: «Μην ταξιδέψετε στην Ελλάδα»

Έκκληση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους οπαδούς της: «Μην ταξιδέψετε στην Ελλάδα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/3/2024 13:46
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ εξέδωσε ανακοίνωση με αποδέκτες τους οπαδούς της, ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ την προσεχή Πέμπτη (14/3).

Η κροατική ομάδα καλεί τους οπαδούς της να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα για το ματς, υπενθυμίζοντας πως η UEFA τους έχει τιμωρήσει για αυτή τη σεζόν, λόγω των θλιβερών επεισοδίων στην Αθήνα τον περασμένο Αύγουστο όταν η Ντιναμό αντιμετώπιζε την ΑΕΚ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Υπενθυμίζουμε πως με απόφαση της η UEFA έχει απαγορεύσει την παρουσία οπαδών της ομάδας μας στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια για όλη τη σεζόν. Για το λόγο αυτό απευθύνουμε έκκληση στους οπαδούς μας να σεβαστούν αυτή την απόφαση και να μην ταξιδέψουν στην Ελλάδα! Ο σύλλογος μας ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους μας για την κατανόηση και την υποστήριξη τους!», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η Ντιναμό ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως οι Αρχές της Ελλάδας και της Κροατίας βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία προκειμένου να αποφευχθεί κάθε δυσάρεστο ενδεχόμενο και όλα να κυλήσουν ομαλά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.