Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από τη Θέλτα ο Μπενίτεθ

Τέλος από τη Θέλτα ο Μπενίτεθ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
12/3/2024 16:14
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Θέλτα αποτελεί ο Ράφα Μπενίτεθ.

Η ομάδα της Γαλικίας ανακοίνωσε σήμερα (12/3) την απόλυση του έμπειρου προπονητή, που είχε προσληφθεί το περασμένο καλοκαίρι υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.

Η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 χθες (11/3) αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το... ποτήρι, αφού η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Τάσος Δουβίκας, βρίσκεται μόλις δύο πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στη Λα Λίγκα.

«Ο Ράφα Μπενίτεθ και το προπονητικό του επιτελείο αποχωρούν από την Θέλτα μετά από οκτώ μήνες απόλυτης δέσμευσης και πλήρους αφοσίωσης, αλλά η ομάδα δεν έχει λάβει τα αποτελέσματα που αναμενόταν. Ο σύλλογος θέλει να εκφράσει την πιο ειλικρινή του ευγνωμοσύνη στον Ράφα Μπενίτεθ και τους βοηθούς του για τη συμμετοχή, την ειλικρίνεια και τον επαγγελματισμό που έχουν δείξει από την άφιξή τους και την ακούραστη δουλειά που έχουν κάνει. Η Θέλτα θέλει επίσης να της ευχηθεί καλή τύχη και επιτυχία στο μέλλον», ήταν η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, που πλέον ψάχνει για προπονητή με τον Κλαούντιο Χιράλντεθ, που είναι τεχνικός της Β' ομάδας, να μοιάζει ο επικρατέστερος για να αναλάβει ως υπηρεσιακός τουλάχιστον έως το φινάλε της σεζόν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.