Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου – Ερωτηματικό η παρουσία κόσμου

Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου – Ερωτηματικό η παρουσία κόσμου

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/3/2024 11:32
Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης η σύσκεψη για το γήπεδο το οποίο θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη, με την ΕΠΟ να αναφέρει σε ανακοίνωσή της, ότι «οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο».

Συνεπώς, αυτό σημαίνει ότι ο τελικός του Κυπέλλου πρόκειται να διεξαχθεί στον Βόλο και στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αφού αυτό ορίζει η προκήρυξη του Κυπέλλου. Παρ’ όλα αυτά, δεν είναι ακόμα σαφές εάν θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες του γηπέδου ή θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Πάντως, στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι το ζήτημα θα συζητηθεί εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων με αντικείμενο τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Επιβεβαιώθηκε ότι η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο. Το όλο θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι προηγούνται τόσο χρονικά όσο και αξιολογικά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.