Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποκαλυπτικός ο Ζάετς: «Στην Τσεχία ο τελικός του Κόνφερενς, αν περάσει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ»

Αποκαλυπτικός ο Ζάετς: «Στην Τσεχία ο τελικός του Κόνφερενς, αν περάσει η Ντιναμό Ζάγκρεμπ»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
13/3/2024 19:22
Ο Βέλιμιρ Ζάετς βρίσκεται στην Ελλάδα καθώς είναι ο αρχηγός της αποστολής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ο Κόσμος των Σπορ» στην ΕΡΤ3 προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού δήλωσε πως σε περίπτωση που η Ντιναμό φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης τότε αυτός δεν θα διεξαχθεί στην OPAP Arena όπως είναι προγραμματισμένο αλλά στην Τσεχία.

«Είναι καλή έδρα, μακάρι να παίξουμε εμείς στον τελικό. Αν θα παίξουμε εμείς που θα είναι δύσκολο γιατί μετά πρέπει να περάσεις αρκετούς αντιπάλους. Αν πάμε δεν μπορεί να παίξει η Ντινάμο στο γήπεδο της ΑΕΚ. Θα πάει στην Τσεχία», ανέφερε ο Ζάετς.

Αιτία για τις δηλώσεις του Ζάετς είναι προφανώς τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί το καλοκαίρι έξω από την OPAP Arena και είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Για την ώρα πάντως η UEFA δεν έχει ενημερώσει για ενδεχόμενη αλλαγή έδρας του τελικού σε οποιαδήποτε περίπτωση κι έτσι άπαντες ετοιμάζονται για την διεξαγωγή του στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.