Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κιν: «Δεν πιστεύω πως έχει τελειώσει κάτι και περιμένω να πιεστούμε πολύ»

Κιν: «Δεν πιστεύω πως έχει τελειώσει κάτι και περιμένω να πιεστούμε πολύ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/3/2024 22:36
Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρόμπι Κιν, εμφανίστηκε πολύ συγκρατημένος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής ρεβάνς (14/3, 22:00) με τον Ολυμπιακός στη Σερβία για τη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Ιρλανδός τεχνικός παρά το μεγάλο προβάδισμα της ομάδας του, λόγω της νίκης με 4-1 στο πρώτο ματς στο Φάληρο, δήλωσε πως περιμένει ένα πιο δύσκολο ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός θα πιέσει πολύ, ενώ προσέθεσε πως πιστεύει ό,τι η ομάδα του έχει πολύ υψηλό ταβάνι.

Όσα δήλωσε ο Ρόμπι Κιν στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν έχει τελειώσει κάτι: «Δεν νομίζω ότι έχει τελειώσει. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη, πολύ ποιοτική ομάδα που μπορεί να μας βλάψει. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι, αν πιστεύουμε ότι το παιχνίδι τελείωσε - τότε θα έχουμε πρόβλημα. Το είπα στους παίκτες μου. Δεν πρέπει να πιστεύετε ότι έγινε κάτι, πρέπει να πιστεύετε ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Αυτή είναι η νοοτροπία που προσπαθούμε να φέρουμε στην ομάδα, αυτή είναι η νοοτροπία μου, αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία τους».

Για το πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός: «Δεν έχει σημασία τι θα κάνει ο Ολυμπιακός, θα προσαρμοστούμε σε όποιες αλλαγές κάνουν. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Μεντιλίμπαρ. Θα ξέρουμε σε λίγα λεπτά τι μας έχει ετοιμάσει και τι θα προσπαθήσουν. Όσον αφορά το πώς παίζουμε και το πώς θέλουμε να παίξουμε, δεν πειράζει, έχουμε έναν τρόπο πολύ ξεκάθαρο».

Για το πρώτο παιχνίδι και το αποτέλεσμα: «Οι παίκτες έδειξαν αποφασιστικότητα, πάθος και μαχητικό πνεύμα για να υπερασπιστούν την εστία, όχι μόνο να σκοράρουν. Δείξαμε μεγάλη επιθυμία ως ομάδα. Η ενότητά μας ήταν πολύ δυνατή. Όταν μένεις στο πλάνο και μένεις ως ομάδα, πετυχαίνεις πολλά πράγματα, θα το χρειαστούμε και αύριο, για να είμαστε ψύχραιμοι μπροστά στο γκολ, ξέροντας πώς να είμαστε θανατηφόροι εκεί. Είναι πολύ σημαντικό».

Για τον Ολυμπιακό: «Έπαιξα για 20 χρόνια ο ίδιος, ξέρω τι γίνεται όταν χάνεις και πόσο πονάει. Δεν νομίζω ούτε μια στιγμή ότι θα έρθουν και απλά θα κουνήσουν την μπάλα και θα περιμένουν να τελειώσει. Ο προπονητής τους είναι πολύ καλός και έμπειροι, θα έρθουν να πολεμήσουν κι εμείς».

Για τους στόχους της ομάδας του: «Το ταβάνι αυτής της ομάδας είναι πολύ ψηλό, το πιστεύω πολύ. Απαιτούν από τον εαυτό τους όλη την ώρα, σε κάθε προπόνηση, όχι μόνο στους αγώνες, να θέτουν υψηλά στάνταρ. Πρέπει να ανταποκριθούν σε αυτό και το περιμένω από αυτούς και αν το καταφέρουν, τότε μπορούν να πετύχουν τα πάντα. Όλη η ομάδα είχε μια τρομερή εκστρατεία, νομίζω ότι είχαμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας, στην αρχή της σεζόν με την Brideblick και έκτοτε σε κάθε παιχνίδι έπρεπε να ταξιδεύουμε - Πολωνία, Σερβία, κάναμε προπονήσεις εκτός Ισραήλ. Είναι μία ομάδα, όχι ατομικά, τους αξίζουν πολλά εύσημα, αλλά δεν πρέπει να βγάλεις το πόδι σου από το γκάζι - αυτό είναι το μήνυμά μου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.