Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζάετς: «Είμαι σίγουρος ότι η Ντιναμό θα περάσει»

Ζάετς: «Είμαι σίγουρος ότι η Ντιναμό θα περάσει»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/3/2024 11:01
Τη βεβαιότητά του για την πρόκριση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στους «8» του Κόνφερενς Λιγκ εξέφρασε ο νέος πρόεδρος του κροατικού συλλόγου, Βέλιμιρ Ζάετς, σε δηλώσεις του ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και προπονητής του Παναθηναϊκού δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί στη δυναμική που δίνει στους «ασπρόμαυρους» το γήπεδο της Τούμπας, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες στο ρόστερ του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ζάετς:

«Το 2-0 είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς και είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε. Εγώ τους είπα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία πάρα πολύ καλή, φανταστική ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες και δεν μπορώ να ξεχωρίσω έναν. Όλοι οι παίκτες είναι πολύ καλοί. Χρειάζεται ηρεμία. Η Τούμπα είναι ένα γήπεδο τρομερό, πολύ δυνατό. Δεν είναι εύκολο να περάσεις από εδώ χωρίς να ηττηθείς, αλλά εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Ξέρουμε πόσο καλοί είμαστε και πιστεύουμε ότι θα αντέξουμε την πίεση που δεχθούμε σε αυτό το παιχνίδι.

Εμείς θέλουμε να παίξουμε έξυπνα και να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας. Ο ΠΑΟΚ έχει μία δύναμη που τη γνωρίζουμε όλοι. Έχει καλές στατικές φάσεις, έχει πολλά καλά και πρέπει να έχουμε την κατοχή. Είναι πολύ σημαντικό να το καταφέρουμε αυτό και μπορεί να μας κρατήσει μέσα στο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου, όπως και το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά. Υπάρχει ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ο Άρης»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.