Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κουλιεράκης: «Ήταν ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας μου»

Κουλιεράκης: «Ήταν ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας μου»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/3/2024 22:56
Καθοριστική ήταν η συμβολή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 5-1 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία οδήγησε στην πρόκριση του «Δικεφάλου του Βορρά» στους «8» του Κόνφερενς Λιγκ για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ότι αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του έχοντας σκοράρει δις και μετρώντας και μια ασίστ, τονίζοντας παράλληλα ότι το «κλειδί» γι’ αυτή την εμφάνιση των «ασπρόμαυρων» ήταν η αποφασιστικότητα που επέδειξαν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κουλιεράκης:

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Δεν έχω να πω πολλά. Με την εικόνα μας μέσα στο παιχνίδι, το πάθος την ενέργεια, το σκορ έτσι όπως ήρθε μπορεί να καταλάβει τι έγινε σήμερα και κάποιος που δεν έχει δει το ματς».

Για το αν ήταν ματς καριέρας για τον ίδιο: «Ήταν ματς καριέρας, ήταν ίσως από τα καλύτερά μου».

Για το πού οφείλεται η βελτιωμένη εικόνα του ΠΑΟΚ: «Δείξαμε το ότι είμαστε καλή ομάδα και δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης, όπως ακουγόταν το τελευταίο διάστημα με τα κακά αποτελέσματα που είχαμε. Θεωρώ ότι περάσαμε την κακή περίοδο, που κάθε ομάδα περνάει. Όχι τόσο κακή αγωνιστικά, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Δείξαμε όμως, σήμερα ότι είμαστε πάλι εδώ και σίγουρα δεν έχουμε αφήσει τίποτα πίσω αρνητικό».

Για την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο «Δικέφαλος του Βορρά»: «Αυτό ήταν και το πιο σημαντικό. Ανεξαρτήτως του σκορ, μπήκαμε μέσα για να το γυρίσουμε και να προκριθούμε. Το πιο σημαντικό ήταν η αποφασιστικότητα».

Για το χτύπημα στο φρύδι: «Μάχιμο. Και δύο γκολ και ασίστ με το κεφάλι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.