Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιακίροβιτς: «Δυστυχώς, βοηθήσαμε τον ΠΑΟΚ να μπει στη διεκδίκηση της πρόκρισης»

Γιακίροβιτς: «Δυστυχώς, βοηθήσαμε τον ΠΑΟΚ να μπει στη διεκδίκηση της πρόκρισης»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/3/2024 23:10
Στις στατικές φάσεις στάθηκε κυρίως ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σεργκέι Γιακίροβιτς, όσον αφορά τις αιτίες που στοίχισαν στην ομάδα του την πρόκριση στους «8» του Κόνφερενς Λιγκ, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων και για μια πολύ δύσκολη ήττα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γιακίροβιτς μετά το τέλος του αγώνα:

«Δεν ζητήσαμε την μπάλα έχω την αίσθηση όσο θα έπρεπε. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο από την αρχή του παιχνιδιού, αμύνθηκε καλά στο Ζάγκρεμπ και εδώ έκαναν το ίδιο. Παρ' όλο που είχαμε την πίεση του ΠΑΟΚ τα πήγαμε καλά κατά διαστήματα, όμως είχαμε πρόβλημα με τις στατικές φάσεις και την κατοχή μπάλας. Δεν ξέρω αν επηρεάστηκαν από την ατμόσφαιρα, πρέπει να ρωτήσουμε τους παίκτες. Δυστυχώς, βοηθήσαμε τον ΠΑΟΚ να μπει στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Χρειάστηκε να αλλάξουμε πολλά πράγματα στο ημίχρονο. Στο 48’ πετύχαμε γκολ, ήταν σε καλό σημείο, θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε εξαιρετική δουλειά. Κάθε ήττα είναι δύσκολη, κάθε παιχνίδι νιώθεις άσχημα, δεν είναι παράξενο που νιώθουν απογοητευμένοι οι παίκτες. Απ΄ την άλλη πρέπει να είμαστε περήφανοι που φτάσαμε ως εδώ»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.