Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φορτούνης: «Ακούσαμε πολλά, μας υποτίμησαν όλοι αλλά η ομάδα έδειξε τι μπορεί να κάνει» (video)

Φορτούνης: «Ακούσαμε πολλά, μας υποτίμησαν όλοι αλλά η ομάδα έδειξε τι μπορεί να κάνει» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2024 01:27
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης χαρακτήρισε τεράστια την πρόκριση επί της Μακάμπι, τόνισε πως η ομάδα έδωσε απαντήσεις μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια και παραδέχτηκε πως είναι κίνητρο το γεγονός πως ο τελικός του Κόνφερενς Λιγκ γίνεται στην Αθήνα.

Όσα είπε ο Κώστας Φορτούνης στην Cosmote TV μετά τη θρυλική επί του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ:

«Βασικά δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Είναι τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας. Όλοι το πιστεύαμε. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν πάρα πολύ κακοί, ακούσαμε πάρα πολλά όλη αυτή την εβδομάδα, μας υποτίμησαν όλοι, αλλά η ομάδα έδειξε σήμερα τι μπορεί να κάνει. Όλα τα παιδιά ήμασταν έτοιμα, το πιστεύαμε και πήραμε μια τεράστια πρόκριση».

Αν η ομάδα του έδωσε απαντήσεις για τα δύο τελευταία ματς: «Στο πρώτο παιχνίδι και στο ντέρμπι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και στεναχωρήσαμε πρώτα απ’ όλα τους εαυτούς μας και μετά τον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο στα δύο παιχνίδια. Θέλαμε σήμερα να αντιδράσουμε, έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες, κοιτάνε μπροστά, δεν πρέπει να μένουν σ’ ένα αποτέλεσμα. Σήμερα τα καταφέραμε και συγχαρητήρια σ’ όλους».

Για το αν είναι αν ονειρεύεται το γεγονός πως ο τελικός θα γίνει στην «OPAP Arena»: «Είναι ένα κίνητρο που ο τελικός είναι στην Αθήνα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι όπως ήμασταν σήμερα και να φτάσουμε όσο γίνεται πιο μακριά. Γιατί όχι».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.