Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε στους «8» του Κόνφερενς Λιγκ!

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε στους «8» του Κόνφερενς Λιγκ!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
15/3/2024 15:17
Η Φενέρμπαχτσε θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι», όπως και στους προηγούμενους δύο γύρους, καλούνται να δώσουν το πρώτο ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 11 Απριλίου, ενώ η ρεβάνς στο «Σουκρού Σαράτσογλου» θα διεξαχθεί στις 18 του ίδιου μήνα.

Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί ξανά αντιμέτωπες τη σεζόν 2021-22 στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, μες τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν 3-0 εκτός έδρας και 1-0 στο Φάληρο, τερματίζοντας πάνω από τη Φενέρμπαχτσε και παίρνοντας την πρόκριση για τον γύρο των πλέι οφ πίσω από την Άιντραχτ Φρανκφουρτης που είχε τερματίσει πρώτη.

Σε περίπτωση πρόκρισης τους στα ημιτελικά οι Πειραιώτες θα διασταυρωθούν με τη νικήτρια του ζευγαριού Άστον Βίλα - Λιλ, δίνοντας το πρώτο ματς εκτός έδρας στις 2 Μαΐου και τη ρεβάνς στο Φάληρο στις 9 του μήνα.

Κάπως έτσι ελληνικός «εμφύλιος» με τον ΠΑΟΚ μπορεί να υπάρξει πλέον μόνο στον τελικό που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena στις 29 Μαΐου.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.