Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκοφ – Σάκκαρη 1-2: Μεγάλη νίκη κόντρα στο φαβορί και πρόκριση στον τελικό του Indian Wells για την Ελληνίδα τενίστρια!

Γκοφ – Σάκκαρη 1-2: Μεγάλη νίκη κόντρα στο φαβορί και πρόκριση στον τελικό του Indian Wells για την Ελληνίδα τενίστρια!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/3/2024 09:41
Σε ένα επεισοδιακό ματς που διεκόπη δις εξαιτίας της βροχής, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-1 σετ του φαβορί, Κόκο Γκοφ και πήρε την πρόκριση για τον αυριανό, μεγάλο τελικό του τουρνουά Indian Wells.

Η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε στα σετ σπάζοντας το σερβίς της Αμερικανίδας στο 5ο game και κερδίζοντας με σκορ 6-4. Στο δεύτερο σετ παρότι βρέθηκε μπροστά με 1-3 και 2-4 στα games, εν τέλει υπέκυψε στη Γκοφ η οποία αντεπιτέθηκε και ισοφάρισε σε 1-1 στο tiebreak, επικρατώντας εκεί με 7-5.

Το τρίτο και καθοριστικό σετ ξεκίνησε με το… «αριστερό» για τη Μαρία της οποίας το σερβίς έσπασε η Αμερικανίδα, με την Ελληνίδα τενίστρια ωστόσο να απαντά με break στο break. Πήρε μεγάλο προβάδισμα στη συνέχεια σπάζοντας εκ νέου το σερβίς της αντιπάλου της και χάνοντας μέχρι το τέλος μόλις ένα επιπλέον game, κατέκτησε τελικά το σετ άνετα με σκορ 2-6, πανηγυρίζοντας έτσι τη νίκη και την πρόκρισή της στον τελικό της Κυριακής.

Εκεί, θα βρει απέναντί της το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, την Πολωνή Ίγκα Σβιόντεκ, η οποία νίκησε εύκολα στον ημιτελικό την Κόστιουκ με 2-0 και 6-2, 6-1 στα games. Η προϊστορία πάντως είναι υπέρ της Σάκκαρη που στα μεταξύ τους μετρά 3 νίκες και 2 ήττες, με την Σβιόντεκ βέβαια να έχει τις δύο πιο πρόσφατες, ενώ αμφότερες είχαν βρεθεί ξανά στον τελικό του Indian Wells πριν από δύο χρόνια, με την Πολωνή να επικρατεί με 2-0 στα σετ και 6-4, 6-1 στα games.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.