Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Διέλυσε τη Σάλκε η Μπάγερν (video)

Μπουντεσλίγκα: Διέλυσε τη Σάλκε η Μπάγερν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2014 21:32
Με τον Άριερ Ρόμπεν να πετυχαίνει χατ-τρικ (15’, 28’, 77’ πεν.), η Μπάγερν διέλυσε με 5-1 την Σάλκε στην «Άλιανζ Αρίνα», πήρε την 15η συνεχόμενη νίκη της στην Μπουντεσλίγκα και πλέον το μόνο ενδιαφέρον που έχει απομείνει είναι με πόσους βαθμούς διαφορά θα τερματίσει από τη δεύτερη θέση! Αποβλήθηκε στο 75' ο Παπαδόπουλους.

Λίγες ημέρες μετά την «βαριά» ήττα με 6-1 από την Ρεάλ, η Σάλκε γνώρισε ακόμα μια συντριβή, καθώς ηττήθηκε με 5-1 από τη Μπάγερν, η οποία έκανε… πλάκα στους «βασιλικούς μπλε».

Και αυτό διότι οι Βαυαροί πέτυχαν τέσσερα γκολ πριν την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα (!), με τον Ρόμπεν (15’, 28’) και τους Αλάμπα (3’), Μάντζουκιτς (24’) να «καθαρίζουν» πολύ νωρίς την νίκη για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Στην επανάληψη, η Μπάγερν είχε ευκαιρίες για να διευρύνει κι’ άλλο το προβάδισμα της, ωστόσο στο 64’ ο Ραφίνια με αυτογκόλ μείωσε σε 4-1 για τη Σάλκε.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 77’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Ρόμπεν ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ και έφτασε τα 10 γκολ τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.

Με αυτή τη νίκη και σε συνδυασμό με την ήττα της Λεβερκούζεν, οι πρωταθλητές Ευρώπης και Γερμανίας ξέφυγαν με +20 από την δεύτερη πλέον Ντόρτμουντ, ενώ παραμένουν αήττητοι τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα.

Στον αντίποδα η Σάλκε η οποία τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου στο 75’, έμεινε στην 4η θέση με 41 βαθμούς και έδωσε την ευκαιρία στην Βόλφμσπουργκ να την προσπεράσει εφόσον πάρει τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι με τη Χόφενχάιμ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.