Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Άλωσε (ξανά) το «κάστρο» ο Ατρόμητος

Σούπερ Λιγκ: Άλωσε (ξανά) το «κάστρο» ο Ατρόμητος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2014 17:04
Ο Ατρόμητος υποχρέωσε τον Παναιτωλικό στην πρώτη του φετινή εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς οι Περιστεριώτες, παρότι δεν ήταν καλύτεροι, πήραν τη νίκη με 3-1, με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να πετυχαίνει δύο γκολ (8’, 80’). Ισοφάρισε προσωρινά ο Μπόγιοβιτς (56’), όμως ο Μπρίτο (64’) ξαναέδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Μετά τη νίκη του στο Κύπελλο, ο Ατρόμητος κατάφερε να κερδίσει ξανά τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, καθώς η ομάδα του Γιώργου Παράσχου πήρε τη νίκη με 3-1 και πέρασε προσωρινά τον ΠΑΟΚ στην 2η θέση της Σούπερ Λιγκ.

Οι Περιστεριώτες έχοντας τον Τσενάμο σε μεγάλη μέρα, άντεξαν την πίεση του Παναιτωλικού, ο οποίος ήταν καλύτερος και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες ωστόσο κατάφερε να δεχτεί τρία κόντρα στη ροή του παιχνιδιού!

Μόλις στο 8ο λεπτό έπειτα από αντεπίθεση, ο Παπαδόπουλος κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τον Ατρόμητο, ωστόσο οι γηπεδούχοι πίεσαν και έφτασαν στην ισοφάριση στο 56’ με τον Μπόγιοβιτς.

Μάλιστα ο ο ίδιος έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά στο 61’ για να ολοκληρώσει την ανατροπή, ωστόσο ο Τσενάμο του είπε «όχι» και τρία λεπτά μετά, ο Μπρίτο έπιασε στον.. ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων και έδωσε ξανά το προβάδισμα για τον Ατρόμητο.

Ο Πανιατωλικός δεν πτοήθηκε και προσπάθησε να ισοφαρίσει, ωστόσο στο 80’ ο Παπαδόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και «σφράγισε» τη νίκη για τον Ατρόμητο, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για τους φιλοξενούμενους

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.