Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Μάκελι σφυρίζει στον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής με το Καζακστάν

Ο Μάκελι σφυρίζει στον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής με το Καζακστάν

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/3/2024 12:15
Γνωστό έγινε σήμερα από την UEFA το όνομα του διαιτητή που θα διευθύνει την κομβική αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας στα πλέι οφ του Euro 2024 απέναντι στο Καζακστάν την ερχόμενη Πέμπτη στην «OPAP Arena».

«Άρχων» του αγώνα ορίστηκε ο Elite Ολλανδός Ντανίλ Μάκελι, ένας διαιτητής που είναι αρκετά γνώριμος στις ελληνικές ομάδες καθώς έχει σφυρίξει αγώνες τους τόσο στη Super League, όσο και στην Ευρώπη.

Στην τρέχουσα σεζόν, ο Μάκελι διηύθηνε τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Τσουκαρίτσκι στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν, ήταν ο άνθρωπος που ορίστηκε στη ρεβάνς των «8» του Κόνφερενς Λιγκ προ διετίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μαρσέιγ στην Τούμπα. Παράλληλα έχει σφυρίξει σε ουκ ολίγα ντέρμπι των προηγούμενων ετών, όπως το ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2-3 τον Μαΐο του '22, το Ολυμπιακός - ΑΕΚ 3-0 τον Ιανουάριο του '21 και το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-0 τον Ιούλιο του '20.

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Ολλανδοί Χέσελ Στέγκστρα, Βαν Ντε Βρις, 4ος ο Άλαρντ Λίντχαουτ, ενώ στο στο VAR θα βρίσκεται ο Ρομπ Ντιέπερινκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.