Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γενικός Διευθυντής Αστάνα: «Μπορούμε να αποκλείσουμε την Ελλάδα»

Γενικός Διευθυντής Αστάνα: «Μπορούμε να αποκλείσουμε την Ελλάδα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/3/2024 16:52
Αισιόδοξος για το μπαράζ της Εθνικής ομάδας του Καζακστάν με την αντίστοιχη της Ελλάδας την προσεχή Πέμπτη (21/3) στην OPAP Arena εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γενικός Διευθυντής της Αστάνα, Σαγιάν Καμιτζάνοφ.

Η αναμφίβολα πιο επιτυχημένη ομάδα της χώρας έχει εξάλλου δέκα διεθνείς ποδοσφαιριστές στις τάξεις της, με τον Γενικό της Διευθυντή να αναφέρεται στην πίστη για την πρόκριση και να χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο ματς ως το σπουδαιότερο στην ιστορία της χώρας.

«Και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να νικήσουν. Η πρόκληση είναι μεγάλη, η ευκαιρία για πρόκριση στα τελικά του Euro είναι τεράστια. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση πως μπορούμε να αποκλείσουμε την Ελλάδα. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία της εθνικής Καζακστάν. Ολόκληρη η χώρα δεν θα κοιμηθεί το βράδυ της 21ης Μαρτίου πιστεύοντας στην επιτυχία και την συμμετοχή στο Euro. Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Καζακστάν είναι ήδη ήρωες, αλλά το πιο σημαντικό βήμα δεν έχει γίνει ακόμα. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να κάνουμε αυτό το βήμα. Εάν περάσουμε την Ελλάδα η εθνική Καζακστάν θα είναι ασταμάτητη, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο στο δρόμο για τον τελικό» δήλωσε ο Καμιτζάνοφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.