Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Επίσημη ένταξη της χρηματοδότησης 115 εκατ. ευρώ του Y.Π.ΕΝ για το γήπεδο στον Βοτανικό!

Παναθηναϊκός: Επίσημη ένταξη της χρηματοδότησης 115 εκατ. ευρώ του Y.Π.ΕΝ για το γήπεδο στον Βοτανικό!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/3/2024 13:17
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας επισημοποίησε τη χρηματοδότηση της Διπλής Ανάπλασης με 115 εκατ. ευρώ και έτσι έγινε ένα τυπικό αλλά σημαντικό βήμα για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Άλλωστε την Τρίτη (19/3) είχε εγκριθεί το απαραίτητο κονδύλι από τον Δήμο Αθηναίων ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες στον χώρο και φαίνεται πλέον πως τα πάντα μπαίνουν σε μία σειρά.

Αυτό που μένει να δούμε είναι πότε θα μπουν οι μπουλντόζες στον Βοτανικό, με το αρχικό χρονοδιάγραμμα να πηγαίνει μάλλον πίσω. Αρχικά αυτό που είχε ανακοινωθεί είναι πως θα ετοιμαστούν οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη κι έπειτα θα ακολουθήσει και το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Το γήπεδο θα είναι ένα σύγχρονο στάδιο, χωρητικότητας έως 40.000 θέσεων και κατηγορίας 4 αστέρων σύμφωνα με τις προδιαγραφές των FIFA και UEFA.

Ο δήμαρχος Αθηναίνω πάντως μιλώντας στο «worldenergynews.gr» ξεκαθάρισε πως με τον ίδιο στη δημαρχία το γήπεδο θα γίνει και το χρονοδιάγραμμα θα ξεκαθαριστεί μόλις μπουν οι μπουλντόζες!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.