Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εθνική Ελλάδας: Τεράστιο το πριμ στους παίκτες σε περίπτωση πρόκρισης στο Euro!

Εθνική Ελλάδας: Τεράστιο το πριμ στους παίκτες σε περίπτωση πρόκρισης στο Euro!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
20/3/2024 16:00
H ΕΠΟ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως σε περίπτωση που η Ελλάδα προκριθεί στο Euro 2024 τότε οι διεθνείς και όλο το προπονητικό σταφ θα λάβουν πριμ ύψους 50% επί του ποσού που θα δοθεί στην Ομοσπονδία από την UEFA.

Η ΕΠΟ αναμένει να λάβει περίπου 9 εκατομμύρια ευρώ και έτσι καταλήγουμε στο ότι τα 4.5 από αυτά θα δοθούν στην Εθνική.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος είχε συναντηθεί πριν λίγες μέρες με τους αρχηγούς της Εθνικής και τέθηκε κι αυτό το ζήτημα στο τραπέζι. Έτσι αποφασίστηκε πως στη Γενική Συνέλευση του Ιουνίου η Εκτελεστική Επιτροπή θα εισηγηθεί την καταβολή αυτού του πριμ και η λογική λέει πως δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις.

Για να γίνουν όμως όλα αυτά θα χρειαστεί αρχικά η Ελλάδα να ξεπεράσει το εμπόδιο του Καζακστάν το οποίο αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (21/3) στην OPAP Arena και έπειτα να κερδίσει και μία εκ των Γεωργία ή Λουξεμβούργο για να πάρει έτσι την πρόκριση για τα γήπεδα της Γερμανίας.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Κατά τη συνάντηση των αρχηγών της Εθνικής Ανδρών με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, ο κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος ανέφερε ότι όπως και μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη διοργάνωση του Nations League, έτσι και στην περίπτωση πρόκρισης στο EURO 2024, οι παίκτες της Εθνικής θα λάβουν πριμ.

Σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να εισηγηθεί στη Γενική Συνέλευση του Ιουνίου την καταβολή πριμ ύψους 50% επί του ποσού που θα λάβει η ΕΠΟ από την UEFA σε περίπτωση πρόκρισης»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.