Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απόλλων Λεμεσού - ΑΕΚ 0-1: «Σβηστή» φιλική νίκη σε εορταστική ατμόσφαιρα (video)

Απόλλων Λεμεσού - ΑΕΚ 0-1: «Σβηστή» φιλική νίκη σε εορταστική ατμόσφαιρα (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/3/2024 21:47
Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο σε φιλική αναμέτρηση με εορταστικό χαρακτήρα καθώς οι γηπεδούχοι έκλεισαν τα 70 τους χρόνια.

Με αρκετές βραβεύσεις πριν από το ματς, όπως αυτή του Αλμέιδα, αλλά και τους φιλάθλους και των δύο ομάδων να δίνουν ξεχωριστό χρώμα και να τιμούν και τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη, που δολοφονήθηκε στα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια τον περασμένο Αύγουστο, φτάσαμε στη σέντρα.

Η Ένωση παρά τις πολλές απουσίες ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα και άνοιξε το σκορ με γκολ του Φαν Βέερτ στο 9', μετά από όμορφη συνεργασία Πισάρο και Λιούμπιτσιτς. Στο 12' μάλιστα απείλησε με δεύτερο τέρμα με δυνατό σουτ του Αραούχο εκτός περιοχής, ενώ το γκολ που δέχθηκε από τον Μπακένγκα στο 23' ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ.



Στο 29' η ΑΕΚ έχασε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία με τον Λέουβενμπεργκ να λέει «όχι» σε δύο χρόνους στον Αραούχο και τελικά το σκορ να μην αλλάζει έως το φινάλε του πρώτου μέρους που βρήκε του φιλοξενούμενους να έχουν συντριπτική κατοχή της μπάλας και να μην έχουν δεχθεί τελική.



Στο δεύτερο μέρος οι πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα και από τους δύο προπονητές δεν βοήθησαν στο να αποκτήσει ρυθμό το ματς. Ο Βαλμπουενά πάντως στο 68' έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, ενώ στο 77' και στη τελευταία αξιόλογη φάση του ματς, ο Πόνσε δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του με το παιχνίδια να ολοκληρώνεται χωρίς άλλες εκπλήξεις και με τους «κιτρινόμαυρους» νικητές.

Απόλλων Λεμεσού (Πάμπλο Ματσίν): Λέουβενμπεργκ, Νταρίκουα, Σιέλβικ (74' λ.τρ. Πέρετζ), Εκπολό, Σάντος (72' Κοστάκε), Κολ, Γιούρτσεβιτς, Αρτεάν, Κρμέντσικ, Βαλμπουενά (72' Πέιμπερς), Μπακενγκά (72 Άδωνης).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (65' Πήλιος), Μήτογλου, Μουκουντί, Χατζισαφί (88' Ραντόνια), Γιόνσον, Φερνάντες (57' Ελίασον), Λιούμπισιτς (46' Ζίνι), Πισάρο (65' Άμραμπατ), Αραούχο (65' Τσούμπερ), Φαν Βέερτ (65' Πόνσε).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.