Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Αν η Φενέρ αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, τότε θα αποβληθεί κι από το Κόνφερενς!»

«Αν η Φενέρ αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, τότε θα αποβληθεί κι από το Κόνφερενς!»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/3/2024 10:28
«Φωτιά» στο «στρατόπεδο» της Φενέρμπαχτσε βάζει σημερινό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Fanatik», στον απόηχο των σοβαρών επεισοδίων που έλαβαν χώρα την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Τράμπζονσπορ ανάμεσα σε οπαδούς των γηπεδούχων και ποδοσφαιριστές της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Τούρκων δημοσιογράφων, η Φενέρ θα πρέπει να σκεφτεί πολύ καλά τη σκέψη που έχει εκφράσει για αποχώρησή της από το πρωτάθλημα εάν οι παίκτες της που συμμετείχαν στα επεισόδια τιμωρηθούν, καθώς τότε, η UEFA θα αποφασίσει την αποβολή της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τα επόμενα χρόνια, ξεκινώντας φυσικά από το φετινό Κόνφερενς Λιγκ, στο οποίο η τουρκική ομάδα βρίσκεται στους «8» όπου πρόκειται τον επόμενο μήνα να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Όπως είναι επομένως ευνόητο, το διακύβευμα είναι τεράστιο για τη Φενέρμπαχτσε, η οποία θα υποστεί ανυπολόγιστη καταστροφή σε όλα τα επίπεδα. Όλα πάντως θα κριθούν στις 2 Απριλίου και στην κρίσιμη συνέλευση του Δ.Σ. του συλλόγου, όπου εντός της ατζέντας βρίσκεται και το ενδεχόμενο αποχώρησης από την τουρκική Σούπερ Λιγκ, κάτι που ο πρόεδρος της ομάδας, Αλί Κοτς, έχει υποστηρίξει μέσω πρόσφατων δηλώσεών του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.