Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φατίχ Τερίμ: «Εύχομαι Ελλάδα και Τουρκία να συναντηθούν στο Euro»

Φατίχ Τερίμ: «Εύχομαι Ελλάδα και Τουρκία να συναντηθούν στο Euro»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/3/2024 17:04
Την ελπίδα του ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να προκριθεί και να μπει στον όμιλο με Τουρκία, Πορτογαλία και Τσεχία στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, εξέφρασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ, ο οποίος παρευρέθη στην εκδήλωση όπου βρίσκεται το τρόπαιο του Euro 2024 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο Τούρκος τεχνικός του «τριφυλλιού» ευχήθηκε μεταξύ άλλων καλή επιτυχία στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και στον αγώνα που δίνει απόψε κόντρα στο Καζακστάν, ενώ δήλωσε πως η «γαλανόλευκη» είναι η πιο δυνατή ομάδα στο «μονοπάτι» που βρίσκεται στα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ:

«Είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ, μαζί σας. Είναι αδύνατον να μην χαμογελάσει κανείς βλέποντας ένα τέτοιο τρόπαιο. Ξέρω πολύ καλά ότι η Ελλάδα έχει κατακτήσει αυτό το Κύπελλο. Ήμουν εκεί σχολιαστής. Φυσικά το να παίρνει μία ομάδα το τρόπαιο, είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Σήμερα πηγαίνω κι εγώ σε έναν αγώνα. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Εθνική Ελλάδας. Εύχομαι να βρεθούμε στον ίδιο όμιλο», είπε αρχικά ο κόουτς του Παναθηναϊκού, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Φυσικά η Ελλάδα θα παίξει στα Play Off. Βλέποντας και τις άλλες ομάδες, είναι η πιο δυνατή ανάμεσα στις άλλες. Θα το θέλαμε κι εύχομαι πραγματικά να είμαστε στον ίδιο όμιλο. Το πιστεύω ότι θα το πετύχουν να προκριθούν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.