Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έντονο ενδιαφέρον από Μπουντεσλίγκα και ελληνικές ομάδες για τον Τζόλη»

«Έντονο ενδιαφέρον από Μπουντεσλίγκα και ελληνικές ομάδες για τον Τζόλη»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
21/3/2024 19:42
Ο Χρήστος Τζόλης διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του έχοντας τραβήξει τα βλέμματα αρκετών συλλόγων της Μπουντεσλίγκα, αλλά και ελληνικών ομάδων όπως αναφέρεται σε γερμανικά δημοσιεύματα.

Ο 21χρονος διεθνής εξτρέμ, που αγωνίζεται στη Φορτούνα Ντίσελντορφ ως δανεικός από τη Νόριτς, έχει σημειώσει 15 γκολ κι έχει «μοιράσει» 7 ασίστ σε 23 συμμετοχές, συμβάλλοντας τα μέγιστα για να συνεχίσει να διεκδικεί η ομάδα του την άνοδο στη Μπουντεσλίγκα, ενώ βρίσκεται και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Όπως αναφέρουν το «Kicker» αλλά και η «Sport Bild» οι επιδόσεις του Τζόλη μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει, καθώς Ουνιόν Βερολίνου, Γκλάντμπαχ και Βέρντερ Βρέμης τον έχουν στη λίστα τους, ενώ αναφέρεται και ενδιαφέρον από ελληνικούς συλλόγους, χωρίς να κατονομάζονται.

Ο Τζόλης πάντως δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025 από τη Νόριτς, που δύσκολα θα τον αφήσει να φύγει για λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ, αν και στη Φορτούνα γίνονται μεγάλες προσπάθειες να βρεθούν αυτά τα χρήματα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.