Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εθνική Γερμανίας: Ανακοίνωσε συμφωνία με την Nike και αποχωρεί από την Adidas μετά από 70 χρόνια!

Εθνική Γερμανίας: Ανακοίνωσε συμφωνία με την Nike και αποχωρεί από την Adidas μετά από 70 χρόνια!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/3/2024 20:02
Μετά από συνεργασία 70 ετών η Adidas θα πάψει να ντύνει την Εθνική Γερμανίας καθώς η γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Nike η οποία θα τεθεί σε ισχύ από το 2027.

Σε ιστορική απόφαση προχώρησε η γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η οποία χωρίζει τους δρόμους της με τη γερμανική Adidas και έδωσε τα χέρια με την αμερικανική Nike!

Όπως ανακοινώθηκε, η Nike θα ντύνει τις Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Γερμανίας από το 2027 έως το 2034 σε μια εξέλιξη που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη.

Η νέα συμφωνία θα φέρει τέλος σε μια συνεργασία με την Adidas που έχει διάρκεια πάνω από 70 χρόνια μέχρι τη λήξη του νέου συμβολαίου. Η αθλητική μάρκα που εδρεύει λίγο έξω από τη Νυρεμβέργη, παρέχει τις εμφανίσεις της Γερμανίας από το 1954, εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966 και του 1970, με την Εθνική ομάδα να χρησιμοποιεί επίσης τακτικά το κάμπους στα κεντρικά γραφεία της Adidas για προπόνηση ενόψει μεγάλων τουρνουά.

Σχετικά με τη νέα συνεργασία, ο πρόεδρος της γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Μπερντ Νέουεντορφ δήλωσε: «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη Nike και την εμπιστοσύνη που μας έδειξε. Η μελλοντική συνεργασία δίνει τη δυνατότητα στην γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου να εκτελεί κεντρικά καθήκοντα την επόμενη δεκαετία με σκοπό τη συνολική ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη Γερμανία. Αλλά είναι επίσης ξεκάθαρο: Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026, θα δεσμευτούμε για την κοινή μας επιτυχία με τον μακροχρόνιο και σημερινό συνεργάτη μας, την Adidas, στην οποία το γερμανικό ποδόσφαιρο χρωστάει πολλά για περισσότερες από επτά δεκαετίες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.