Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογιέτ για Γεωργία: «Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς, αλλά και γι' αυτούς»

Πογιέτ για Γεωργία: «Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς, αλλά και γι' αυτούς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2024 00:15
Ο Γκουστάβο Πογιέτ έπλεξε το εγκώμιο των Ελλήνων διεθνών για την εμφάνιση κόντρα στο Καζακστάν και τόνισε πως ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς στην Τιφλίδα και για τις δύο ομάδες.

Η Εθνική Ελλάδας διέλυσε με 5-0 το Καζακστάν στην «OPAP Arena» και έκλεισε θέση στον τελικό της Τρίτης με την Γεωργία στην Τιφλίδα (26/3, 19:00) όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Αναλυτικά όσα είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στην Nova μετά τη νίκη επί του Καζακστάν:

Για το αν περίμενε τέτοιο πρώτο μέρος: «Προσπαθήσαμε να τους πείσουμε να ξεκινήσουν πολύ δυνατά το ματς. Νομίζω ότι είχαμε ξανακάνει ανάλογα πρώτα ημίχρονα, θυμάμαι αυτό με Λιθουανία όπου ήμασταν τρομεροί στο πρώτο μέρος αλλά δεν μπήκαν τα γκολ. Σήμερα αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν το πρώτο γκολ. Γρήγορο γκολ και η συνέχεια ήταν απίστευτη. Μια πολύ καλή εμφάνιση, πολύ δύσκολο να παίξεις στο δεύτερο μέρος για τους παίκτες να σκέφτονται το ματς της Τρίτης. Αλλά συνολικά δεν μπορώ να ζητήσω περισσότερα».

Τι κρατάει περισσότερο από αυτή την εμφάνιση εν όψει της Τρίτης: «Νομίζω το σχηματισμό. Την κατανόηση των θέσεων. Η Γεωργία παίζει το ίδιο σύστημα με το Καζακστάν, 5-3-2. Θα έχουν έναν ιδιαίτερο παιχνίδι διαθέσιμο (Κβαρατσχέλια). Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς, αλλά και για αυτούς. Θα είναι ένας μεγάλος τελικός».

Για το τι περιμένει ο ίδιος να δει για το ματς στην Τιφλίδα: «Ένταση. Πολύ δύσκολο. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Κανένας τραυματισμός, όλοι οι παίκτες είναι χαρούμενοι. Πρέπει να μετριάσουμε τώρα τον ενθουσιασμό. Είναι ένας τελικός και για να κερδίζεις τελικούς πρέπει να είσαι εκεί. Είμαστε εκεί».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.