Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έξι αποχωρήσεις παικτών από τη Φενέρμπαχτσε αν υποβιβαστεί!

Έξι αποχωρήσεις παικτών από τη Φενέρμπαχτσε αν υποβιβαστεί!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
22/3/2024 11:20
Απίστευτες καταστάσεις βιώνει η Φενέρμπαχτσε με την απόφαση για την αποχώρησή της ή όχι από το τουρκικό πρωτάθλημα να αναμένεται να καθορίσει πάρα πολλά για τη συνέχεια της σεζόν και όχι μόνο.

Τα άγρια επεισόδια στο εκτός έδρας ματς με την Τραμπζονσπόρ, που βρήκαν τους παίκτες της να εμπλέκονται σε περιστατικά βίας και συγκρούσεις με τους οπαδούς των γηπεδούχων, τράβηξαν την προσοχή της UEFA, ενόψει και των αναμετρήσεων των «καναρινιών» με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, αλλά πριν από αυτό υπάρχουν οι κυρώσεις που προβλέπονται από την τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, που απειλεί με αφαίρεση βαθμών μέχρι και υποβιβασμό τη Φενέρμπαχτσε.

Επιπρόσθετα οι Οσάγι, Οστερβόλντε και Μπατσουαγί φαίνεται ξεκάθαρα να χτυπάνε φιλάθλους της Τράμπζονσπορ σε διάφορα βίντεο και τώρα είναι αντιμέτωποι με ποινή από πέντε έως και δέκα αγωνιστικές.

Ο Οστερβόλντε μάλιστα αρνείται προς το παρόν να επιστρέψει στην Τουρκία, καθώς φοβάται και τις ποινικές κυρώσεις και οι δικηγόροι του τον έχουν συμβουλεύσει ανάλογα.

Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε έχει ήδη ανακοινώσει τη σύγκληση έκτακτου Δ.Σ στις 2 Απριλίου όταν και θα συζητηθεί ακόμα και η αποχώρηση από την τουρκική Σούπερ Λιγκ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση σε διάφορους παίκτες, όπως αναφέρει σήμερα η «Fanatik» και έξι από αυτούς έχουν ήδη διαμηνύσει πως σε τέτοιο ενδεχόμενο θα αποχωρήσουν. Ο λόγος για τους Λιβάκοβιτς, Τζικού, Οστερβόλντε, Οσαγί, Σιμάνσκι και Φρεντ, με τον τελευταίο πάντως να είναι έτοιμος να δεχτεί μια γενναία αύξηση για να αλλάξει απόφαση.

Όπως καταλαβαίνει κανείς το πλήγμα θα είναι μεγάλο αν παρθεί μία τέτοια απόφαση από τον σύλλογο της Πόλης, που φέτος παρατάσει την πιο ακριβή ποδοσφαιρική ομάδα της ιστορίας του και μέχρι πρότινος διεκδικούσε το πρωτάθλημα σε οριακή κούρσα με τη Γαλατασαράι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.