Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«H UEFA θα αποκλείσει την Τουρκία αν η Φενερμπαχτσέ αποχωρήσει από το πρωτάθλημα»

«H UEFA θα αποκλείσει την Τουρκία αν η Φενερμπαχτσέ αποχωρήσει από το πρωτάθλημα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/3/2024 15:29
Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Μαχμούτ Ρζάιεφ επικαλούμενος πηγές μέσα από την UEFA αναφέρει πως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σκέφτεται να αποβάλει την Τουρκία από το Euro 2024 σε περίπτωση που η Φενερμπαχτσέ αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Τα επεισόδια τα οποία εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση της Τραμπζονσπόρ με τη Φενερμπαχτσέ έχουν φέρει μία σειρά από αντιδράσεις και εξελίξεις στην Τουρκία. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Κόνφερενς Λιγκ μάλιστα έχει απειλήσει πως θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα κι ας υποβιβαστεί, σε περίπτωση που τιμωρηθούν παίκτες της για όσα έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι ο Τούρκος δημοσιογράφος αναφέρει αρχικά πως η UEFA είναι απόλυτα αντίθετη με το να επιβληθεί κάποια τιμωρία στους παίκτες της Φενέρ και πως σε μία τέτοια περίπτωση που θα συνοδευτεί και από αποχώρηση της ομάδας, θα ξεκινήσει μία μεγάλη έρευνα γύρω από το τουρκικό ποδόσφαιρο.

Σε δεύτερη φάση μάλιστα ο , Ρζάιεφ επισημαίνει πως στην UEFA θα μελετήσουν για πιθανή εμπλοκή της κυβέρνησης στο χώρο του ποδοσφαίρου στην Τουρκία και αν βρουν στοιχεία για κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται να επιβάλλουν και αποκλεισμό της χώρας από το Euro 2024.

Θυμίζουμε πως η γειτονική χώρα βρίσκεται στον 6ο όμιλο της διοργάνωσης, εκεί που θα βρεθεί κι η Ελλάδα αν ξεπεράσει το εμπόδιο της Γεωργία την Τρίτη (26/3 19:00).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.