Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Φήμες για… «χρυσό» συμβόλαιο για τον 21χρονο Κωνσταντέλια!

ΠΑΟΚ: Φήμες για… «χρυσό» συμβόλαιο για τον 21χρονο Κωνσταντέλια!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/3/2024 11:18
Νέο… «βασιλικό» συμβόλαιο φαίνεται πως έχει στα «σκαριά» για τον Γιάννη Κωνσταντέλια η διοίκηση του ΠΑΟΚ, προκειμένου να τον «δέσει» μια και καλή στην Τούμπα.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αμείβεται με ένα συμβόλαιο της τάξεως των 500.000 ευρώ ετησίως από τους Θεσσαλονικείς, με πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων», Ιβάν Σαββίδης, θέλει επί της ουσίας να του… τριπλασιάσει τον μισθό ώστε οι απολαβές του νεαρού να αγγίξουν ακόμα και το 1,5 εκατομμύριο, επεκτείνοντας μεταξύ άλλων και τη διάρκεια της συνεργασίας τους, η οποία στην παρούσα φάση έχει οριστεί έως το καλοκαίρι του 2027.

Μάλιστα, φημολογείται πως οι επαφές με την πλευρά του νεαρού βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται στο προσεχές διάστημα να υπάρξουν ανακοινώσεις. Το σίγουρο είναι ότι οι Θεσσαλονικείς πιστεύουν πολύ στο πρότζεκτ του wonderkid τους, το οποίο είναι πολύ πιθανό μελλοντικά να τους αποφέρει μερικές δεκάδες εκατομμύρια, αφού ο «Ντέλιας» έχει ήδη καταφέρει από τα 21 του να είναι πρωταγωνιστής.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.