Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Μαρτσίνιακ σφυρίζει στον τελικό της Ελλάδας με τη Γεωργία

Ο Μαρτσίνιακ σφυρίζει στον τελικό της Ελλάδας με τη Γεωργία

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/3/2024 15:33
Τον «άρχοντα» του μεγάλου αγώνα ανάμεσα στη Γεωργία και την Ελλάδα στην Τιφλίδα με έπαθλο ένα «χρυσό εισιτήριο» για την τελική φάση του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας γνωστοποίησε σήμερα η UEFA.

Την αναμέτρηση της Τρίτης λοιπόν θα διευθύνει ο έμπειρος Πολωνός διαιτητής, Σιμόν Μαρτσίνιακ, ενώ βοηθοί του θα είναι ο Πάβελ Σοκολνίτσκι και ο Τόμαζ Λίστκιεβιτς. Στο VAR θα βρίσκεται ο Τόμαζ Κβιατκόβσκι, με AVAR τον Μπάρτοζ Φρανκόβσκι και τέταρτος θα είναι ο Σλοβάκος, Ίβαν Κρούζλιακ.

Σημειώνεται ότι ο Μαρτσίνιακ είχε σφυρίξει στην αναμέτρηση της 3ης Σεπτεμβρίου του 2017 στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα στην Ελλάδα και το Βέλγιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018 όπου οι Βέλγοι επικράτησαν με σκορ 1-2, ενώ είχε οριστεί και στην ισοπαλία (1-1) της Εθνικής με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του περασμένου Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 31 Μαρτίου του ‘21. Τελευταία φορά που βρέθηκε στον διάβα της Εθνικής ήταν στις 11 Νοεμβρίου του ίδιου έτους και πάλι για τα προκριματικά του Μουντιάλ, όταν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υποδέχθηκε την Ισπανία, η οποία επιβλήθηκε της «γαλανόλευκης» με σκορ 0-1.

Μεταξύ άλλων, ο Πολωνός έχει σφυρίξει και σε αγώνες ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη όπως ήταν το Γουλβς – Ολυμπιακός 1-0 τον Αύγουστο του 2020 για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ ή το ΑΕΚ – Βίντι 1-1 το 2018 στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο ίδιος είχε οριστεί και στον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ όπου η Μάντσεστερ Σίτι πήρε το τρόπαιο από την Ίντερ, ενώ είχε σφυρίξει και στον τελικό του πρόσφατου Μουντιάλ με την Αργεντινή να επικρατεί της Γαλλίας στα πέναλτι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.