Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Η Φενέρ σκέφτεται να συμμετάσχει σε άλλο πρωτάθλημα της Ευρώπης»

«Η Φενέρ σκέφτεται να συμμετάσχει σε άλλο πρωτάθλημα της Ευρώπης»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/3/2024 10:53
Οριακή είναι η κατάσταση το τελευταίο διάστημα στο «στρατόπεδο» της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στους «8» του Κόνφερενς Λιγκ, Φενέρμπαχτσε, στον απόηχο των επεισοδίων στο γήπεδο της Τράμπζονσπορ και στα οποία συμμετείχαν ορισμένοι εκ των παικτών της με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με σοβαρές τιμωρίες.

Η νέα εξέλιξη που έρχεται από τη γειτονική χώρα αναφορικά με τον σύλλογο από την Κωνσταντινούπολη, είναι ότι η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε κάνει σχέδια για συμμετοχή της ομάδας σε άλλο πρωτάθλημα από το τουρκικό, στην περίπτωση που τα πράγματα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο για εκείνη.

«Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε ψάχνει ξεκάθαρα για άλλο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσε να είναι το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία, αλλά όχι η Πρέμιερ Λιγκ. Η ίδια η Φενέρμπαχτσε ψάχνει άλλο πρωτάθλημα», δήλωσε ο δημοσιογράφος, Ερτέμ Σενέρ, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Μένει να δούμε πού θα καταλήξει τελικά αυτή η υπόθεση για τη Φενέρ η οποία βρίσκεται αναμφίβολα σε μια από τις πιο μεγάλες κρίσεις της ιστορίας της, με την κατάσταση να αναμένεται να ξεκαθαρίσει εν πολλοίς στις 2 Απριλίου και στην κρίσιμη συνεδρίαση του συλλόγου όπου θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.