Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η τελική αποστολή της Γεωργίας για τον αγώνα με την Ελλάδα – Ποιους άφησε εκτός ο Σανιόλ

Η τελική αποστολή της Γεωργίας για τον αγώνα με την Ελλάδα – Ποιους άφησε εκτός ο Σανιόλ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/3/2024 12:29
Την τελική του αποστολή για τον αποψινό τελικό με την Ελλάδα στην Τιφλίδα με φόντο την τελική φάση του Euro 2024, ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης (26/3), ο προπονητής της Εθνικής Γεωργίας, Βίλι Σανιόλ.

Ο 47χρονος Γάλλος τεχνικός «έκοψε» τρεις ποδοσφαιριστές από την αρχική του προεπιλογή, καταλήγοντας σε 24 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων βρίσκεται αυτή τη φορά και ο σούπερ σταρ της Νάπολι, Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ο οποίος απουσίαζε από τον ημιτελικό των πλέι οφ κόντρα στο Λουξεμβούργο.

Συνεπώς, εκτός από πλευράς Γεωργίας έμειναν οι Ανζόρ Μεκβαμπισβίλι, Σάμπα Σαζόνοφ και Βλάντιμιρ Μαμουτσασβίλι, με την τελική αποστολή των γηπεδούχων να διαμορφώνεται ως εξής:

Τερματοφύλακες: Μαμαρντασβίλι (Βαλένθια), Λόρια (Ντινάμο Τιφλίδας), Γκουγκεσασβίλι (Καραμπάχ)

Αμυντικοί: Κβιρκβέλια (Αλ Αχντούντ), Κάσια (Σλοβάνι), Γκβελεσιάνι (Περσέπολις), Ντβάλι (ΑΠΟΕΛ), Λοκοσβίλι (Κρεμονέζε), Κακαμπάντζε (Κρακοβία), Τσιταϊσβίλι (Ντινάμο Μπατούμι), Γκοτσολεϊσβίλι (Σαχτάρ).

Μέσοι: Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Κβεκβεσκίρι (Λεχ Πόζναν), Τσαχβεντάτζε (Γουότφορντ), Κοτσορασβίλι (Λεβάντε), Κανκάβα (Σλόβα Μπρατισλάβας), Αλτουνασβίλι (Βόλφσμπεργκερ)

Επιθετικοί: Μικαουτάντζε (Μετς), Ζιβζιβάντζε (Καρλσρούη), Κβιλιτάια (ΑΠΟΕΛ), Σενγκέλια (Παναιτωλικός), Κβιλιτάια (ΑΠΟΕΛ), Νταβιτασβίλι (Μπορντό), Κβαρατσχέλια (Νάπολι)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.