Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: «Ανοιχτή» η Μπενφίκα για την αγορά του Μεϊτέ

ΠΑΟΚ: «Ανοιχτή» η Μπενφίκα για την αγορά του Μεϊτέ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/3/2024 15:48
Στην Τούμπα μπορεί να βρίσκεται το μέλλον του Σουαλιό Μεϊτέ, καθώς στην Μπενφίκα δεν υπολογίζεται και το προσεχές καλοκαίρι δεν αποκλείεται να γίνει μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης, με τον ΠΑΟΚ να θέλει να τον αποκτήσει με μεταγραφή.

Ο Γάλλος αμυντικός χαφ αποκτήθηκε στην περσινή θερινή μεταγραφική περίοδο με τη μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα.

Μάλιστα όχι μόνο έχει καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση του Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά αποτελεί βασικότατο στέλεχος της μεσαίας γραμμής των «ασπρόμαυρων».

Ο δανεισμός του 30χρονου ποδοσφαιριστή μπορεί να ολοκληρώνεται στο φινάλε της σεζόν, ωστόσο η πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι να τον διατηρήσει στις τάξεις του.

Βέβαια αυτό μπορεί να συμβεί και χωρίς διαπραγματεύσεις, αρκεί να καταβληθεί το ποσό της ρήτρας που ανέρχεται στα 4.000.000 ευρώ.

Ωστόσο η πρόθεση των ανθρώπων του «δικεφάλου του Βορρά» είναι να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για να πληρώσουν λιγότερα χρήματα, ενώ ο ίδιος ο Μεϊτέ έχει ένα συμβόλαιο κοντά στα 2.000.000 ευρώ.

Τα δύο δεδομένα είναι ότι ο έμπειρος χαφ δεν υπολογίζεται στην Μπενφίκα από τον κόουτς Ρότζερ Σμιντ και δύσκολα θα αλλάξει η προσέγγιση των «αετών» προς το πρόσωπό του, ακόμα κι αν ο Γερμανός αποχωρήσει.

Παράλληλα και ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή και να αποτελέσει σταθερά στη μεσαία γραμμή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.