Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Σύσκεψη για τον τελικό την Πέμπτη (28/3) με παρόντες Αλαφούζο και Καρυπίδη

Κύπελλο Ελλάδας: Σύσκεψη για τον τελικό την Πέμπτη (28/3) με παρόντες Αλαφούζο και Καρυπίδη

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/3/2024 15:58
Ιδιαίτερα κρίσιμη ημέρα η Πέμπτη (28/3), καθώς το μεσημέρι (12.00) θα λάβει χώρα στα γραφεία της ΕΠΟ μία σημαντική σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 18/5 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κι αναμένεται να γίνουν γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα γίνει, καθώς θα πρέπει να ξεκαθαριστεί πόσα εισιτήρια θα δοθούν στον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, παρόντες στη σύσκεψη θα είναι ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος αλλά κι εκείνος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης.

Παρών θα είναι και ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος είναι ο Δήμαρχος Βόλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Σύσκεψη για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (18 Μαΐου, Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου) θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στις 12μ.μ. στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων.

Θα παραστούν, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ο Διευθυντής κ. Γιώργος Ντιζές και ο υποδιευθυντής κ. Θανάσης Κουλούρης, από τις φιναλίστ ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος και ο Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης και από τον Άρη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπιλίρης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.