Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νασρί: «Άμα ο Τουρέ δεν ήταν Αφρικανός θα θεωρούταν ο καλύτερος...»

Νασρί: «Άμα ο Τουρέ δεν ήταν Αφρικανός θα θεωρούταν ο καλύτερος...»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2014 12:41
Με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάγια Τουρέ μίλησε ο συμπαίκτης του στην Μάντσεστερ Σίτι, Σαμίρ Νασρί, ο οποίος δήλωσε πως εάν ο Ιβοριανός μέσος δεν ήταν από την Αφρική, θα θεωρούταν ο καλύτερος μέσος του κόσμου.

Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, πέτυχε το 17ο φετινό του γκολ στον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στην Σάντερλαντ, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1, για να έρθει ένα λεπτό μετά ο Νασρί για να ολοκληρώσει την ανατροπή για τη Σίτι (3-1 τελικό σκορ).

Μάλιστα ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έπλεξε το εγκώμιο του Τουρέ, αναφέροντας πως αν δεν ήταν Αφρικανός, θα θεωρούταν ο καλύτερος μέσος του κόσμου:

«Για μένα είναι στους τρεις καλύτερους μέσους του κόσμου. Αν δεν ήταν Αφρικανός, όλοι θα έλεγαν ότι είναι ο καλύτερος μέσος του κόσμου. Μπορεί να κάνει τα πάντα, να σκοράρει, να παίξει στην άμυνα, στην επίθεση…» τόνισε ο Νασρί ο οποίος στη συνέχεια άφησε αιχμές για κάποιους παίκτες που είναι από την Βραζιλία και την Αργεντινή:

«Φυσικά μετρά κατά του, το ότι είναι από την Ακτή Ελεφαντοστού. Αν ήταν Αργεντινός ή Βραζιλιάνος, όλοι θα μιλούσαν για εκείνον. Είναι μερικοί Βραζιλιάνοι ή Αργεντινοί, που δεν θέλω να πω τίποτα άσχημο, αλλά απλά επειδή είναι από αυτές τις χώρες πληρώνουν για αυτούς 40 και 50 εκατομμύρια λίρες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.