Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρεάλ Μαδρίτης: «Άκυρο» σε πρόταση της Λίβερπουλ για τον Ροντρίγκο

Ρεάλ Μαδρίτης: «Άκυρο» σε πρόταση της Λίβερπουλ για τον Ροντρίγκο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/3/2024 20:27
Η Λίβερπουλ φέρεται να κατέθεσε επίσημη πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Ροντρίγκο, με τη «Βασίλισσα» να αρνείται και να ζητάει περισσότερα χρήματα.

Μόλις τον περασμένο Νοέμβριο οι «μερέγκες» επέκτειναν το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου επιθετικού έως το καλοκαίρι του 2028 κι απέδειξαν έμπρακτα ότι ήθελαν να τον «δέσουν» στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Από τη στιγμή όμως που όλα δείχνουν ότι μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα μετακομίσει στη Ρεάλ ο Κιλιάν Εμπαπέ, τότε κάποιος πρέπει να αποχωρήσει κι αποφασίστηκε ότι θα είναι ο Ροντρίγκο.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται στους παίκτες οι οποίοι παραχωρούνται και θα δοθεί με το κατάλληλο αντίτιμο.

Μάλιστα όπως αναφέρουν στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, η «Βασίλισσα» αξιώνει ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 100.000.000 ευρώ.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Nacional» υποστηρίζει ότι η Λίβερπουλ κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 80.000.000 η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

Το ενδιαφέρον πάντως για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή είναι υπαρκτό και έντονο κι από άλλες μεγάλες αγγλικές ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ.

Αυτό που μένει λοιπόν να φανεί έτσι όπως μοιάζουν να εξελίσσονται τα πράγματα, είναι ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του Λατίνου άσου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.