Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Σχεδόν αδύνατο να έρθει ο Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Μονάχου»

«Σχεδόν αδύνατο να έρθει ο Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Μονάχου»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/3/2024 11:27
«Σχεδόν αδύνατο» χαρακτήρισε ο Ούλι Χένες το ενδεχόμενο να καθίσει την επόμενη χρονιά στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, ο προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος οδηγεί την ομάδα του με χειρουργική ακρίβεια στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας της.

Ο επίτιμος πρόεδρος του βαυαρικού συλλόγου αναφερόμενος σε δηλώσεις του στην περίπτωση του Ισπανού τεχνικού, το όνομα του οποίου έχει «παίξει» δυνατά για την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν ύστερα από την επερχόμενη αποχώρηση του Τόμας Τούχελ το προσεχές καλοκαίρι, τόνισε ότι ο 42χρονος κόουτς δύσκολα θα φανεί αγνώμων προς τους Βεστφαλούς και πιθανότατα θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ούλι Χένες:

«Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τώρα ο Τσάμπι Αλόνσο προπονεί μία ομάδα που είναι κοντά στο να γίνει πρωταθλήτρια Γερμανίας. Και αυτός και η Λεβερκούζεν χρωστούν πολλά ο ένας στον άλλον και σίγουρα, εξ όσων γνωρίζω, είναι διατεθειμένος να συνεχίσει καθώς δεν τα ξεχνά όλα αυτά. Αν είχε μια επιτυχημένη πορεία για δύο ή τρία χρόνια, θα ήταν πιθανότατα πιο εύκολο να τον αποκτήσουμε. Θα δούμε αν μπορούμε να το κάνουμε φέτος. Θα είναι πολύ περίπλοκο, αν όχι σχεδόν αδύνατο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.