Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μόνο με τους κατόχους διαρκείας στο «Όλντ Τράφορντ» ο Ολυμπιακός!

Μόνο με τους κατόχους διαρκείας στο «Όλντ Τράφορντ» ο Ολυμπιακός!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2014 13:53
Μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού που είχαν κάνει αίτηση για ένα «μαγικό χαρτάκι» πριν τον πρώτο αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα ταξιδέψουν στο «Όλντ Τράφορντ» στις 19/3 για τον επαναληπτικό των δύο ομάδων που θα κρίνει το εισιτήριο για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ, μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού που είχαν κάνει αίτηση για ένα «μαγικό χαρτάκι» πριν τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρεθούν στο «Όλντ Τράφορντ» στις 19/3 για τον επαναληπτικό των δύο ομάδων.

Και αυτό διότι όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι υπόλοιποι φίλαθλοι δεν θα εξυπηρετηθούν αφού τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί…

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους για την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν προτεραιότητα μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας οι οποίοι είχαν κάνει αίτημα πριν τον εντός έδρας αγώνα.

Οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από την διαχείριση εισιτηρίων για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων.

Οι υπόλοιποι φίλαθλοι δεν θα εξυπηρετηθούν αφού τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.