Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Ναϊμέγκεν «γκρέμισε» το τρομερό αήττητο 42 αγώνων της PSV στην Ερεντιβίζιε!

Η Ναϊμέγκεν «γκρέμισε» το τρομερό αήττητο 42 αγώνων της PSV στην Ερεντιβίζιε!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
30/3/2024 22:41
Τέλος στο απίστευτο αήττητο σερί της Αϊντχόφεν στην Ερεντιβίζιε έβαλε η Ναϊμέγκεν που επικράτησε 3-1 των πρωτοπόρων και σχεδόν σίγουρων πρωταθλητών Ολλανδίας για φέτος στην 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η PSV που ήταν αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα έχοντας ρεκόρ 23-3-0 σε 26 αγωνιστικές παρ' ότι προηγήθηκε στο 20΄ με τον Μπακαγιόκο στην έδρα της Ναϊμέγκεν, δέχτηκε τη ισοφάριση στο 43΄ με το πέναλτι του Σένε, στο 53΄ ο Σάνο έκανε το 2-1 και δέκα λεπτά μετά ο Σο «σφράγισε» το «τρίποντο» της ομάδας του Μέιγερ. Στο 89΄ μάλιστα ο Ντε Γιονγκ δεν κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι, καθώς ο Σίλεσεν έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε.

Το αήττητο πάντως της ομάδας του Πίτερ Μπος στο πρωτάθλημα συνολικά κράτησε για 42 ματς (35-7-0) ρεκόρ και συγκεκριμένα από τις 24 Ιανουαρίου 2023 όταν και είχε ηττηθεί 1-0 στην έδρα της Έμεν.

Σε κάθε περίπτωση στην 1η θέση, έχοντας διαφορά 10 βαθμών από τη Φέγενορντ, η οποία έχει ματς λιγότερο καθώς αγωνίζεται αύριο (31/3) με την Ουτρέχτη εντός έδρας και είναι το απόλυτο φαβορί για τη κατάκτηση του τίτλου.

Μοναδική όμως αήττητη ομάδα φέτος στην Ευρώπη στα κορυφαία πρωταθλήματα είναι πλέον η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, με ρεκόρ 23-4-0 και οδεύοντας προς τον πρώτο τίτλο της Μπουντεσλίγκα στην ιστορία της!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.