Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ήττα καμπανάκι» από Ν. Κορέα για Ελλάδα (video)

Ήττα καμπανάκι» από Ν. Κορέα για Ελλάδα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2014 20:56
Πρώτο τεστ αρνητικό! Την ήττα με 2-0 από την Ν. Κορέα γνώρισε η Εθνική μας ομάδα σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο «Γ. Καραϊσκάκης» χάρη στα τέρματα των Παρκ (19’) και Σον (55’). Τρία δοκάρια είχε η Ελλάδα στο πρώτο ημίχρονο!

Σε φιλικό-πρόβα ενόψει του αγώνα με την Ιαπωνία στο Μουντιάλ, η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε με 2-0 από την Ν. Κορέα στο «Καραϊσκάκη» δείχνοντας ο Φερνάντο Σάντος χρειάζεται να αλλάξει πολλά πράγματα μέσα στους επόμενους μήνες.

Η «γαλανόλευκη» έδειξε πως έχει πρόβλημα απέναντι σε αντιπάλους με γρήγορους παίκτες στα χαφ, δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες, ενώ φανέρωσε και αμυντικά προβλήματα έχοντας βέβαια απόντα τον Παπασταθόπουλου.

Η Ν. Κορέα που έδειχνε τουλάχιστον δυο κλικ πιο γρήγορη από τους διεθνείς μας, ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 19’ με σουτ του Παρκ.

Το γκολ αφύπνισε την Ελλάδα η οποία «άγγιξε» το 1-1 στο 23’ με τον Κατσουράνη να σημαδεύει σε κενή εστία το δοκάρι μετά από ωραία μπαλιά του Χολέμπας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνέχισε να είχε την υπεροχή και στο 31’ έχασε διπλή τεράστια ευκαιρία καθώς η κεφαλιά του Τοροσίδη αλλά και το σουτ του Παπαδόπουλου στην ίδια φάση κατέληξαν στο οριζόντιο δοκάρι!

Το 1-0 υπέρ της Ν. Κορέας έμεινε μέχρι το ημίχρονο και στις αρχές τις επανάληψης οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε δεύτερο γκολ, όταν ο Σον έφυγε στην πλάτη της άμυνας και διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Στα υπόλοιπα λεπτά, παρά τις αλλαγές του Σάντος, η Ελλάδα δεν κατάφερε να βρει ρυθμό, δεν δημιούργησε μεγάλη ευκαιρία και γνώρισε δίκαια την ήττα από τους ανώτερους Ν. Κορεάτες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ελλάδα: Γλύκος, Τοροσίδης (82’ Τζαβέλλας), Χολέμπας, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Τζιόλης (60’ Φετφατζίδης), Μανιάτης (46’ Χριστοδουλόπουλος), Κατσουράνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (46’ Καραγκούνης), Μήτρογλου (60’ Δ. Παπαδόπουλος).

Ν.Κορέα: Γιουνγκ, Λι Γιονγκ, Κιμ Τζινσου, Κιμ Γιουνγουόν, Χονγκ, Κι, Χαν, Κου 79' Λι Κεουνχο), Λι Τσουνγκγιονγκ, Σον (73’ Κιμ Μποκγιουνγκ), Παρκ (46’ Κιμ Σινγουκ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.