Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υποψίες… «στησίματος» στον αγώνα Μπαλκάνι – Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Κόνφερενς Λιγκ!

Υποψίες… «στησίματος» στον αγώνα Μπαλκάνι – Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Κόνφερενς Λιγκ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/4/2024 15:18
Στο «μικροσκόπιο» των αρμόδιων αρχών και της Εισαγγελίας της Πρίστινας βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο αγώνας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη Μπαλκάνι στο Κόσοβο στις 5 Οκτωβρίου του ‘23 για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ, καθώς υπάρχουν υποψίες… «στησίματος».

Οι Κοσοβάροι είχαν επικρατήσει με 2-0 των Κροατών σε μια από τις «εκπλήξεις» της αγωνιστικής, ενώ μάλιστα η Ντιναμό είχε επικρατήσει με 3-0 στη ρεβάνς του «Μάξιμιρ». Πλέον, τα διεθνή ρεπορτάζ κάνουν λόγο για διεξαγωγή έρευνας από την Εισαγγελία της Πρίστινας για την εν λόγω αναμέτρηση, ενώ η Μπαλκάνι εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας δηλώνει πως γίνεται προσπάθεια να πέσει «λάσπη» στην εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κοσοβάρων:

«Θέλουν να βλάψουν την εικόνα του συλλόγου. Γίνεται προσπάθεια να πέσει «σκόνη» στην ιστορική νίκη που επιτεύχθηκε απέναντι στη μεγάλη ομάδα της Ντιναμό, σε έναν αγώνα που τράβηξε την προσοχή των ευρωπαϊκών και παγκόσμιων μέσων ενημέρωσης λόγω της μεγάλης επιτυχίας της ομάδας μας.

Καλούμε όλες τις δικαστικές αρχές, την Εισαγγελία και το Δικαστήριο, τους ανακριτές και τους δημοσιογράφους, να ασχοληθούν σοβαρά με αυτό το θέμα και να ρίξουν φως σε κάθε δυνατή λεπτομέρεια στο κοινό.

Όταν γίνει αυτό, όλοι οι εμπλεκόμενοι σε αυτήν την ιστορία πρέπει να φέρουμε ευθύνη γιατί δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να λερωθεί το όνομά μας από τον σύλλογο, τη δουλειά και τον ιδρώτα μας»
.

Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει αντίδραση από πλευράς Ντιναμό, η οποία υπενθυμίζεται ότι αποκλείστηκε στους «16» της διοργάνωσης, υφιστάμενη συντριβή από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα με 5-1 και ενώ είχε επικρατήσει με 2-0 στο πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από τον ύποπτο αγώνα που ερευνάται:


Σχόλια:

aggelos2000 2/4/2024 00:04

ενώ το 2-2 της ΑΕΚ με τους παραπάνω Κροάτες που βάζει δυο γκολ στο 90 και περνά καθόλου στήσιμο χαχαχαχαχαχα

aggelos2000 2/4/2024 00:05

που κάνει χέρι ο αμυντικός στο τέλος λες και έπαιζε βόλει χαχαχαχαχα που δόθηκε το πέναλτι

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.