Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έτοιμο το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» - Με κόσμο το Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά

Έτοιμο το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» - Με κόσμο το Αστέρας Τρίπολης - Κηφισιά

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/4/2024 15:31
Έτοιμο να φιλοξενήσει ξανά φιλάθλους είναι το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για το προσεχές ματς του Αστέρα Τρίπολης με την Κηφισιά στην 3η αγωνιστική των πλέι άουτ το Σάββατο (6/4).

Όπως ανακοίνωσαν οι Αρκάδες λύθηκε το πρόβλημα με τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχε στο γήπεδο και είχε εντοπιστεί από τη ΔΕΑΒ, με αποτέλεσμα το ματς με τον Βόλοσ την πρεμιέρα των πλέι άουτ να γίνει χωρίς κόσμο και πλέον οι φίλαθλοι θα επιστρέψουν δίπλα στην ομάδα.

H ενημέρωση του Αστέρα για τη διάθεση των εισιτηρίων:

«Εισιτήρια για την 3η αγωνιστική ημέρα των Playouts του πρωταθλήματος Stoiximan SuperLeague 2023-2024 με την ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ, θα διατίθενται στο StarStore από την Παρασκευή 5 Απριλίου έως και το Σάββατο 6 Απριλίου κατά τις ώρες καταστημάτων. Το Σάββατο 6 Απριλίου, τα εκδοτήρια του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 17:30 έως και την έναρξη του αγώνα.

Για αποφυγή καθυστέρησης κατά τον έλεγχο και την είσοδο στο γήπεδο προτείνεται η όσο το δυνατόν νωρίτερα προσέλευση στις θύρες του γηπέδου οι οποίες θα είναι ανοιχτές 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Εφιστούμε την προσοχή των φιλάθλων, ότι όλα τα εισιτήρια (απλά και διαρκείας) εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Σας ενημερώνουμε ότι έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυστηρές διατάξεις νόμου σχετικά με την υποχρέωση των κατόχων σε επίδειξη εγγράφων ταυτοποίησης με επιβολή ποινών και κυρώσεων τόσο στους παραβάτες όσο και στην ΠΑΕ.

Οι τιμές για όλες τις θύρες είναι:
10€ κανονικό, 5€ παιδικό (παιδιά με ημερομηνία γέννησης μετά από την 01/01/2008)
Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 17:30.
Ώρα έναρξης αγώνα: 19:30»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.