Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζιντσένκο: «Αν με καλούσε η Ουκρανία θα πήγαινα να πολεμήσω»

Ζιντσένκο: «Αν με καλούσε η Ουκρανία θα πήγαινα να πολεμήσω»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
5/4/2024 17:04
Στη διάθεση του ουκρανικού στρατού αν χρειαστεί να παράσχει τις υπηρεσίες του στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει εδώ και δύο χρόνια ανάμεσα στην πατρίδα του και τη Ρωσία, δήλωσε πως είναι ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο, μιλώντας στο «Newsnight» του BBC.

Ο 27χρονος αριστερός οπισθοφύλακας της Άρσεναλ και της Εθνικής Ουκρανίας υπογράμμισε πως είναι σε κάθε περίπτωση ετοιμοπόλεμος σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε: «Νομίζω ότι είναι μια ξεκάθαρη απάντηση. Θα πήγαινα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος, ο οποίος προσέθεσε ότι φίλοι του βρίσκονται στο μέτωπο: «Είναι δύσκολο να καταλάβουμε ότι πρόσφατα ήμασταν στο ίδιο σχολείο, παίζαμε στην παιδική χαρά ή στο γήπεδο ποδοσφαίρου και τώρα πρέπει να υπερασπιστούν τη χώρα μας. Ειλικρινά, είναι τόσο δύσκολο να το αποδεχτούμε, αλλά είναι αυτό που είναι. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε».

Παράλληλα, ο μπακ των «κανονιέρηδων» σημείωσε πως έχει χάσει επαφή με πρώην Ρώσους συμπαίκτες του, ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος, τους κατανοεί: «Από την εισβολή πραγματικά λίγοι μου έχουν στείλει μηνύματα και δεν μπορώ να τους κατηγορήσω γιατί δεν φταίνε αυτοί. Δεν μπορώ να τους πω, "Παιδιά, να διαμαρτυρηθείτε", γιατί ξέρω ότι μπορεί να τους βάλουν στη φυλακή».

Σχόλια:

billmaz 5/4/2024 18:10

Αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν κάρο.

Marin 5/4/2024 19:43

Σιγα ρε μπουλη !

Xin-zhao 6/4/2024 12:36

skase klooun

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.