Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αστέρας – Κηφισιά 1-2: Ο Οζέγκοβιτς υπέγραψε τη νίκη της χρονιάς για την ομάδα των Βορείων Προαστίων!

Αστέρας – Κηφισιά 1-2: Ο Οζέγκοβιτς υπέγραψε τη νίκη της χρονιάς για την ομάδα των Βορείων Προαστίων!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2024 21:36
Η Κηφισιά με δύο γκολ του Οζέγκοβιτς σε τέσσερα λεπτά στο δεύτερο μέρος (66’, 70’ πεν.) νίκησε με ανατροπή τον Αστέρα στην Τρίπολη (2-1) και σε συνδυασμό με την ήττα του Παναιτωλικού, πέρασε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού πριν τον τελικό των δύο ομάδων στην Καισαριανή. Εννέα ματς χωρίς νίκη οι Αρκάδες που προηγήθηκαν στο 3’ με τον Μιριτέλο.

Τη νίκη της χρονιάς πανηγύρισε στην Τρίπολη η Κηφισιά. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων νίκησε με ανατροπή (2-1) τον Αστέρα και πέρασε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και συγκεκριμένα στο +1 από τον Παναιτωλικό, τον οποίο υποδέχεται στην Καισαριανή την επόμενη αγωνιστική.

Προηγήθηκε με το... καλημέρα ο Αστέρας, δε βρήκε λύση πριν το ημίχρονο η Κηφισιά

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Αστέρα ο οποίος προηγήθηκε στο 3ο λεπτό με τρομερό γκολ του Μιριτέλο. Ο Ισπανός φορ έφυγε στην αντεπίθεση και με καταπληκτικό σουτ από το ύψος της περιοχής δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Αναγνωστόπουλο σημειώνοντας το 13ο γκολ στη σεζόν. Μάλιστα ο Μιριτέλο και οι συμπαίκτες του σήκωσαν πατέρα αφιερωμένη στον γυμναστή Παύλο Γκότση ο οποίος έχασε τον πατέρα του.

Ήταν το πρώτο γκολ του Αστέρα σε πρώτο ημίχρονο μετά από 228 λεπτά και η ομάδα του Ράσταβατς δε συνάντησε κανένα πρόβλημα ως την ανάπαυλα απέναντι σε μια Κηφισιά που κέρδισε μέτρα στο γήπεδο αλλά δεν είχε τον τρόπο να φανεί απειλητική. Μάλιστα στο 35’ οι γηπεδούχοι πλησίασαν σε δεύτερο γκολ με τον Μιριτέλο αλλά ο Σολόα έκανε καθοριστική παρέμβαση προτού ο Ισπανός σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από γύρισμα του Λύρατζη.Το έφερε… τούμπα σε τέσσερα λεπτά ο Οζέγκοβιτς

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Μπράτσος άλλαξε το σχηματισμό σε 3-5-2 και η ομάδα των Βορείων Προαστίων πήρε τον έλεγχο του αγώνα, απειλώντας για πρώτη φορά στο 55’ με μακρινό σουτ του Σολόα το οποίο έδιωξε εντυπωσιακά ο Τσιφτσής. Ο Αστέρας από την πλευρά του είχε απειλήσει λίγο νωρίτερα με τον Μιριτέλο (51’) ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας αλλά ο Αναγνωστόπουλος βγήκε έγκαιρα και έδιωξε με γροθιές ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Καλτσάς αστόχησε με λόμπα.

Οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το 2-0 στο 66’ με τον Μπαρτόλο να βγάζει φοβερή ψηλοκρεμαστή μπαλιά για τον Ρεγκίς ο οποίος έπιασε το σουτ στην κίνηση αλλά ο Αναγνωστόπουλςο μπλόκαρε σωτήρια. Η Κηφισιά έμεινε «όρθια» κι ένα λεπτό μετά ισοφάρισε σε 1-1. Ο Μιλίτσεβιτς έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, ο Οζέγκοβιτς έκανε την προβολή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιφτσή.

Πριν κοπιάσουν οι πανηγυρισμοί στον πάγκο των φιλοξενούμενων, η Κηφισιά βγήκε ξανά στην επίθεση και στο 68’ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καστάνιο στον Ματέους Σάντος. Μια απόφαση από τον Σιδηρόπουλο που προκάλεσε την έκρηξη των γηπεδούχων θεωρώντας ότι ήταν τζαρτζάρισμα και ως εκ τούτου μια αυστηρή απόφαση. Ο Οζέγκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και «έγραψε» το 2-1 στο 70’ ολοκληρώνοντας την ανατροπή για την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Κράτησε το υπέρ της σκορ και πέρασε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού

Μετά το γκολ ο Αστέρας βγήκε μπροστά στην αναζήτηση της ισοφάρισης, ο Ράσταβατς άλλαξε το σχηματισμό σε 4-4-2, αλλά η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 88’, με τον Αναγνωστόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Μάντζη μέσα από την περιοχή. Στο 90+2’ ο Πρίτσας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Ζουγλή που έφευγε στην αντεπίθεση αλλά οι Αρκάδες δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα στα εναπομείναντα λεπτά.

Το 2-1 υπέρ της Κηφισιάς έμεινε ως το φινάλε και η ομάδα των Βορείων Προαστίων πανηγύρισε τη νίκη της σεζόν που σε συνδυασμό με το «διπλό» του Βόλου στο Αγρίνιο ανέβηκε στη 12η θέση με 25 βαθμούς, αφήνοντας στο -1 τον Παναιτωλικό. Όλα αυτά ενώ την επόμενη αγωνιστική η Κηφισιά υποδέχεται στην Καισαριανή τον Παναιτωλικό (13/4, 20:00) σε ματς με χαρακτήρα τελικού για την παραμονή.

Από την πλευρά του ο Αστέρας γνώρισε τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς στα πλει-άουτ και υπάρχει σαφώς προβληματισμός στις τάξεις του για την απογοητευτική εικόνα στο μίνι πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.